2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
سلام سارا جان چطوری خوبی عزیزم؟ چه خبرا؟ نی نی خوبه؟ چه میکنی با تهوع؟ من احساس میکنم نسبت به یک ...

سلام گلم خودم خوبم ولی از نی نی هیچ خبری ندارم سپردمش به خدا فردا عصری نوبت دارم انشالله که همه چی خوب باشه. بزنم به تخته خودمو چشم نکنم حالت تهوعم خیلی کمتر شده ولی دارم اما کمه دقیقا منم از هفته پیش کمتر شده. یکم سینه درد اضافه شده فقط همراه با یکم کمر درد. نی نی های تو چه طورن جدیدا رفتی سونو ؟ 

ممنونم از احوال پرسیت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ببخشید من جواب میدم من از چند تا دکتر و ماما پرسیدم تو اینستا هم خیلی گشتم اصلا نیازی نیست موق ...

ای جان تیکرتتتتت دیگه آخرشه😁 ایشالا به سلامتی باشه برات عزیزم❤️منم دلم میخواد زودترررر تموم شه ☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان تیکرتتتتت دیگه آخرشه😁 ایشالا به سلامتی باشه برات عزیزم❤️منم دلم میخواد زودترررر تموم شه ☺️

من احساس میکنم روزا برام‌ خیلی داره زود میگذره 🙈🙈🙈 چیزی نمونده تا زایمانم😅😅

من احساس میکنم روزا برام‌ خیلی داره زود میگذره 🙈🙈🙈 چیزی نمونده تا زایمانم😅😅

اا چقد عالی من چون همچنان تهوع دارم هروز یه سال میگذره تک تک روزارو احساس کردم😂😂😂😂

اا چقد عالی من چون همچنان تهوع دارم هروز یه سال میگذره تک تک روزارو احساس کردم😂😂😂😂

آخی الهی من الان چند روزه بهترم خیلی لذت میبرم اون موقعه مرده متحرک بودم. راستی عزیزم شما اوایل هر روز شیر میخوردی؟ من این مدت فقط سه بار خوردم چون حالم خیلی بد میشد ولی ماست زیاد خوردم حالا نگرانم چون میگن سه ماه اول شیر زیاد بخورید 

چون درد و تیر کشیدن واژن رو دارم‌ نگرانم کرده یه سوال من چون آلرژی دارم سرفه و عطسه میکنم مش ...

نه عزیزم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد ان شاالله مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مرسی عزیزدلم😍😍😍الهی واسه شما هم به سلامتی تموم شه

از ۳۰ هفته به بعد خیلی دیرتر میگذره انگار😊😊😊😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دوستای گلم شماها چقدر اضافه وزن داشتین ؟؟ چقدرش نرماله ؟؟؟ چیکارکنیم که وزنمون اضافه نشه زیاد؟؟ من همش گشنمه🥴

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
دوستای گلم شماها چقدر اضافه وزن داشتین ؟؟ چقدرش نرماله ؟؟؟ چیکارکنیم که وزنمون اضافه نشه زیاد؟؟ من ه ...

من از اول تا حالا ۲۰ کیلو اضافه کردم🤕

دوستان سلام لطفاً هر کس پست منو میبینه جواب بده 

چند روز پیش گفتم تست دوستم مثبت شده الان روز 11انتقال با بی بی چک مثبت 

ولی الان میگه خون دیده شیاف هم هر هشت ساعت استفاده می‌کنه 

دلیلش چی می‌تونه باشه خطرناکه ؟؟؟

دوستای گلم شماها چقدر اضافه وزن داشتین ؟؟ چقدرش نرماله ؟؟؟ چیکارکنیم که وزنمون اضافه نشه زیاد؟؟ من ه ...

عزیزم من ازاول تاحالا کلا دو کیلو اضافه کردم اشتها هم دارم ولی اضافه نمیکنم نمیدونم چرا به دکترمم گفتم گفت اشکالی نداره مولتی ویتامین و لیدی میل هم میخورم قبل بارداری۷۲ بودم الان۷۴

سلام گلم خودم خوبم ولی از نی نی هیچ خبری ندارم سپردمش به خدا فردا عصری نوبت دارم انشالله که همه چی خ ...

خداروشکر که بهتری عزیزم

ماها که زود تهوع امون شروع شد مطپعنن زودتر تموم میشه

انشالله که نی نی هم خوبه

منم اخرین سونو دوهفته پیش سونو قلبشون بوده

هعی فکرای منفی میاد سراغم

انشالله تو هفته اینده با دکترم نوبت دارم میرم هم برا داروهام بپرسم که چیو کم و زیاد کنم هم بگم سونوم کنه

دلم براشون تنگه😆

سارا جان من هنوز استرادیول روزی ۳ تا رو میخورم؟

شما چی هنوزز میخوری؟

داروهات چیان الان؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩