2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربونت عزیزم خودتم همینطور انشالله روزای خوبی در انتظارت باشه  هزینه ی سرم هات ازاد شد؟ قبلن ...

فعلا آزاد گرفتم تا بعدا ببینم میشه کاری کرد 

3 تا میزنم دفعه قبل هم سه تا زدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
امضات عالیه توکلت بخدا باشه

قربونت برم به امید خدا🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم امضاتو خوندم.الهی خدابحق حضرت زهرادامنت بزودی سبز بشه وحاجت دلتو بگیری   اگر تونستی نماز ا ...

مرسی عزیزم .. انشاالله به حق این روز عزیز شما هم خیلی زود مامان بشی ..چشم میخونم حتما😍🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
کی انتقال دا ری گلم؟

من بعد عید میرم برای هیستروسکوپی بعدشم انتقال ..دقیق نمی‌دونم انتقالم یا اردیبهشت یا خرداد ..من چهاردهم این ماه پانکچر شدم دوباره ..منم این بار حتما میگم با بی هوشی باشه انتقالم..

ذخیره م زیر یک امیدی ندارم

عزیزم پیج فلورا تاجیک رو تو اینستا ببین ..خیلی خوب برای ذخیره کم راههایی پیشنهاد داده هم ذخیره زیاد می‌کنه هم کیفیت تخمک بالا می‌بره ..

Bardari_flora

عزیزم پیج فلورا تاجیک رو تو اینستا ببین ..خیلی خوب برای ذخیره کم راههایی پیشنهاد داده هم ذخیره زیاد ...

اره گفت سه میلیون ای الحساب بریز ب حسابم تا بهت بگم 

دیگه پول نداشتم گفتم برم ای وی اف چون ذخیره بالا نمیره چیزی هست ک از بدو تولد بوده هر ماه بعد پریود کم کم میشده

دخترا یه سوال معذرت می‌خوام اذییتون میکنم ممکنه بارداری من پوچ باشه کی مشخص میشه این نوع بارداری

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
چقدر خوب ، شما دوز داروهارو زیاد میدادن یا کم ؟ منم ۰/۷ هست ،یه بار پانکچر شدن نتیجه ندیدم هم تعداد ...

من سینال دارم 

قرص اوابوست 

ب کمپلکس 

Hmg

قرص کلومفین و لتروزل

سلام دوست عزیزم 

دو سری که رویان میرم دور داروهام عادی و خوبه بار اول سه تا جنین سه روزه داشتم انتقال دادم منفی شدم 

و الان سیکل شانگهای یعتی یه سیکل دوبار پانکچر میشم که تخمک خوب و جنین پنج روزه تشکیل بشه 

دور اول فقط قرص داشتم و روز آخر آمپول hmg

و این سری سینال دارم و hmg و قرص لتروزول 

امیدوارم تونسته باشم کامل پاسخ بدم 

تا حالا چن شده خرج ت

ببین فرق داره مرکز خصوصی بری یا دولتی ..من چهار بار قبل که میکرو کردم اون هیچ ..ولی از اردیبهشت امسال که اقدام کردم مرکز خصوصی از اول همه آزمایش ها رو دادیم و پانکچر و فریز و عمل همسر بیست و چند تومن رد کرده البته قرض و قوله کردیم😑😑

اره گفت سه میلیون ای الحساب بریز ب حسابم تا بهت بگم  دیگه پول نداشتم گفتم برم ای وی اف چون ...

ای بابا ..خودش هایلایت اصلاح سبک گذاشته رایگان حداقل اونارو انجام بده ..خیلی ها از همون هایلایتا یاد گرفتن انجام دادن و باردار شدن