2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سه جا رفتم همه تعریف کردن دیده نشد نمی‌دونم که خواهری دارم دیوونه میشم چی و کجا رو می‌خوان کورتاژ کن ...

میخوای صبر کن دو سه روز دیگه برو شاید کوچک باشه دیده نمیشه منم سه شنبه شب بود یا چهارشنبه سونو اولم بود سونوی دومم شنبه صبح بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان شش هفته و چهار روز دکتر خودمم هیچی ندید بتام هم ۳۰۳۴

من موندم چرا گفته کورتاژ  کنی . ببین سونو معمولی نرو من اولین خارج رحمیم چون با سونو واژینال معمولی دیده نشد سونو واژینال داپلر رفتم که دکتر تایید کرد خارج رحمیه و سریع بردنم اتاق عمل. 

من اولین بار رفتم ۵هقته دیده نشد ۷هفته اینقدر آب خوردم باسونو معمولی دیده شد 8هفته هم کورتاژ شدم  شاید سنش کمه اگر دکترت گفت برو سونو واژینال داپلر اون عالیه هرچی تورم باشه میبینه هرمشکلی باشه همونجا متوجه میشن.تهران بودی برو نیلو خیابان ولیعصر.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اخه من چطو بیام تهران جایی ندارم برم پولمم ته کشیده 

عزیزم شرایطشو اگر داری بیا تهران بیا خونه من بمون اما حداقل تکلیفت مشخص بشه😔😔بخدا بدون ذره ای تعارف میگم. بیا چند‌روز اینجا بمون برو‌کاراتو‌ انجام بده

خداياشكرت....❤️ 
آره میشه حتما لاپاراسکوپی کن مثل من نشی زجرکش نشی

فردا ببینم دکتر چی میگه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میخوای صبر کن دو سه روز دیگه برو شاید کوچک باشه دیده نمیشه منم سه شنبه شب بود یا چهارشنبه سونو اولم ...

اخه با بتای ۳۰۰۰

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من موندم چرا گفته کورتاژ  کنی . ببین سونو معمولی نرو من اولین خارج رحمیم چون با سونو واژینال مع ...

سونو دالپر انجام نداد برام فردا اما به دکتر میگم انجام بده تو بیمارستان

چرا؟

میترسم عوارض بده

عزیزم شرایطشو اگر داری بیا تهران بیا خونه من بمون اما حداقل تکلیفت مشخص بشه😔😔بخدا بدون ذره ای تعار ...

عزیزمی که چیکا خدا کوچلوهاتو برات نگه داره همدرد من 

فردا میرم سونو عزیزم بیمارستان میرم توکل بخدا