2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
عزیزم نذر کن خدا راحتم کنه

میدونم خیلی خیلی شرایط سختی داری. من شبی نیس که اشک نریزم از درد و رنج اینهمه دارو و ناکامی چند سالم. 

اما واقعیت اینه که هیچ نشانه محکمی برا خارج رحمی بودن نداری. انشالا به حق این ماه عزیز و تولد حضرت علی فردا عیدیمون خبر خوشحال کننده شما باشه🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه جا بهتر بود خیلی التماس شون کردم گفت ده روز دیگه وقت داریم دیگه جایی بهتر نمیشناسم اینجا که رفتم ...

کاشکی اورژانسی بین مریض بهتون وقت میدادن .بعضی ها خیلی بی انصافا نمیبینن چقدر مریض استرس داره .ان شاالله فردا برین پیش دکتر خودتون و انجا دکترتون جنینها رو ببینه...خیلی براتون ناراحتم که انقدر دارین اذیت میشین .واقعا نمیدونم چی بگم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میدونم خیلی خیلی شرایط سختی داری. من شبی نیس که اشک نریزم از درد و رنج اینهمه دارو و ناکامی چند سالم ...

والا این  دو روز ن خواب دارم ن خوراک فقط گریه نمیدونم که چی میشه زندگی برام عین سریال شده منتظر قسمت بعدیش هستم که فردا پخش میشه گیجم هنگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کاشکی اورژانسی بین مریض بهتون وقت میدادن .بعضی ها خیلی بی انصافا نمیبینن چقدر مریض استرس داره .ان شا ...

عزیزمی که اره خیلی التماس کردم قبول نکردن برا همین یکی پیدا کردم که برا حاملگی پرخطر بود رفتم اونجا گفت تو رحم دیده نمیشه خارج از رحمی که هست اما اینور رحم نیست اونور هم پر میوم هست تشخیص نمیشه داد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی متاسفم 😔 مطمئن باش خدا جبران میکنه سختیهایی که کشیدی رو

خدا دلتو شاد کنه وقتی غمگین هستیم هستی وقتی شادیم هستی خدا شادت کنه خوبه اینجا نیستی و رفتی یه جا دیگه اینجا مریض اورژانسی مرده تلقی میشه و ارزشی نداره

فردا باز میرم شدم موش آزمایشگاهی

من مثل شما بودم بتام خیلی عجیب رفت بالا و جنین دیده نشد

چند جا سونو دادم تا بلاخره جنین رو تو رحم پیدا کردن ولی کلا ساک از سنی که باید کوچیکتر بود

داروهام رو ادامه دادم و رشد کرد ولی بازم کوچیک بود ساک و ۶ هفتگی گفتند که بارداری پوچ هست و کورتاژ کردم

احتمالا مال شما داخل رحم هست چون درد نداری، ولی میوم نمیذاره معلوم بشه کجاست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من مثل شما بودم بتام خیلی عجیب رفت بالا و جنین دیده نشد چند جا سونو دادم تا بلاخره جنین رو تو رحم پ ...

کورتاژ عوارض نداره دردش چطوریه معذرت یادت انداختم

کورتاژ عوارض نداره دردش چطوریه معذرت یادت انداختم

دردش زیاد نیست چون با بیهوشیه ، بعدش یک کم درد داره

ولی میتونه به رحم آسیب بزنه

تازه مال من رو ساکشن کردن که رحم رو اذیت نکنه ولی بازم چسبندگی گرفتم و چند بار هیستروسکوپی کردم که چسبندگیها رو دربیارن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دردش زیاد نیست چون با بیهوشیه ، بعدش یک کم درد داره ولی میتونه به رحم آسیب بزنه تازه مال من رو ساک ...

بنظرت کدوم روش عوارضش کمتره شاید دکترم یکم باهام راه اومد

دردش زیاد نیست چون با بیهوشیه ، بعدش یک کم درد داره ولی میتونه به رحم آسیب بزنه تازه مال من رو ساک ...

راستی شما اونجا اقامت گرفتین شاغل هستین

عزیزمی که اره خیلی التماس کردم قبول نکردن برا همین یکی پیدا کردم که برا حاملگی پرخطر بود رفتم اونجا ...

چی بگم از دست این دکتراا 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ان شاالله فردا با خبرای خوب برمیگردین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فاطمه خسته ام به اسمت قسم 

میفهمم عزیزم. با تمام وجود میفهمم. ولی منی ک کشیدم میگم این روزام میگذره و دوباره سرپا میشی  و دوباره پر از شوق ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه میگن کورتاژ شاید بکنیم نمی‌دونم کدوم روش عوارضش کمتره خواهری کدوم بیمارستان رفتی الزهرا؟؟

نمیدونم والا منم اطلاعی ندارم. اصلا نمیدونم برا خارج رحمی چطور کورتاژ انجام میشه. اره من الزهرا رفته بودم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱