2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آره عزیزم برین سونو بشین خیالتون راحت میشه 

الان زنگ زدم گفت ساعت شش اینجا باشین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
یعنی ما هر کدوم یجور واسه خودمون استرس درست میکنیم، من بتام پایین بود میگفتم کم نیست، طبیعیه؟ شما با ...

اره واقعا چقد سختی کشیدیم تا اینجایی که الان هستیم این همه آمپول و هورمون و قرص خیلییییییی سخته چیکار کنیم دیگه. بعضیا به قول گفتنی انقد راحت باردار میشن بعدشم ناخواسته و از باد لحاف 😀اینم قسمت و سرنوشت ما بوده خدا به هممون کمک کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جوری قطع کنم داروهامو یک دفعه یا کم کم .مرکز من اصلا درست جواب نمیدن اولا گوشی رو جواب نمیدن با ه ...

والا من چون سینافکت و اینا نداشتم اصلا نمیدونم مطب دکترت نمیتونی تماس بگیری؟ بچه ها فککنم بتونن کمکت کنن

سلام خانما یه سوال.من این ماه میخواستم دوره که شروع شد برم برای انتقال.شانس الان که شروع شد فقط لک قهوه‌ای پررنگه اصلأ به عمرم اینطوری نبودم هر وقت شروع میشد کامل نیومد الان ببخشید عذرخواهی میکنم پد اصلأ کثیف نمیشه نمی‌دونم چرا اینطوری شدم کسی تجربه ای داره ؟ رفتم مطب دکتر گفت لک بینی نمیشه هر وقت کامل شد بیا 😞 راهنمایی کنید ممنون میشم

الان زنگ زدم گفت ساعت شش اینجا باشین 

خیلی هم عالی .ان شاالله همه چیز خوب پیش میره 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره واقعا چقد سختی کشیدیم تا اینجایی که الان هستیم این همه آمپول و هورمون و قرص خیلییییییی سخته چیکا ...

مبارک باشه عزیزم بسلامتی و دل خوش لطفاً ما منتظر ها رو دعا کن😍🌹🙏

والا من چون سینافکت و اینا نداشتم اصلا نمیدونم مطب دکترت نمیتونی تماس بگیری؟ بچه ها فککنم بتونن کمکت ...

من مریض مطب دکتر عارفی نیستم ولی با اینحال تماس گرفتم نگفتم مریض مطب نیستم گفت صبحها باید زنگ بزنی بپرسی .فردا تماس میگیرم هم با مطب هم با بیمارستان 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من جای شما بودم باقدرت ادامه میدادم،تو آینده معلوم نیست چه چیزایی پیش بیاد. مراقبت کن از خودت تا نگی ...

آخه احساس میکنم دارم میگیرم 😔😔

من کل ۸ ماه بارداری م ر دراز کش تو خونه بودم و ماه هشتم هم بستری در سی سی یو😂

ای وای چرا سی سی یو عزیزم ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خانومای گل میگم من بتام 1300شده زیاد بالا نیس برا روز پونزدهم خارج رحمی اینا نباشه یه وقت. خارج رحمی ...

عزیزم به جای فکر کردن به این چیزا زنگ بزن دکترت احتمالا میگه بیا سونو ساکو ببینی خیالت راحت شه