2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عززززیزززم اشکم رو درآوردی خدا به دل مهربونت نگاه کنه و دلت رو شاد کنه این مسیر برای هممون خیلی سخ ...

دورت بگردم عزیز دلممممم، آره دو روز تمام بی وقفه اشک ریختم حتی توی خواب جوری که بالشم خیس خیس میشد ولی خب الان خیلی آرومم، دیگه کامل تخلیه شدم، توکل بر خدا دعا کنید راحت دفع بشه خیلی اذیت نشم و رحمم هم بتونه دوباره خودشو روبراه کنه، الهی که خدا کار همه رو ختم بخیر کنه 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان جواب آزمایشم اومد خدا رو شکر مثبت بود تیتر بتا ۳۳۴ بود

خدا رو شکرررر عزیزممممم، چقدر خوب بود این خبر بعد از دو روز اشک و غصه 😍🥰 به سلامتی و مبارکی، سالم و صالح باشه و نامدار عزیزم 🙏⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم رفتم سونو باز هیچی دیده نشد بجز میوم  بعد دکتر فرستاد سونو بیرون برم اونجا شکمی و واژ ...

گلم نگران خارج رحمی نباش، اگر خدای نکرده خارج رحمی بود تا الان نشون میداد، داخل رحمیه که هنوز نشون نداده اونم بخاطر اینه که هنوز بتات پایینه، فکر کنم باید حداقل ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰ باشه تا ساک دیده بشه، استرس به خودت نده و حسابی استراحت کن، توکل بر خدا ان شاالله تا چند روز دیگه دست پر و خوش خبر برمیگردیم عزیز دلم 🙏⁦❤️⁩🌹

گلم نگران خارج رحمی نباش، اگر خدای نکرده خارج رحمی بود تا الان نشون میداد، داخل رحمیه که هنوز نشون ن ...

بتام عزیزم امروز شد سه هزار و خورده ای نمی‌دونم حکمتش چیه 

عزیزم خدا دامنتو به زودی سبز کنه فکر کنم امشب من خواب ندارم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بتام عزیزم امروز شد سه هزار و خورده ای نمی‌دونم حکمتش چیه  عزیزم خدا دامنتو به زودی سبز کنه فک ...

آره الان خوندم گفتی بتات بالا رفته، مورد شما خیلی خاصه نی نیت خیلی ناز داره می خواد حسابی خودشو لوس کنه، شایدم منتظر رونماست تا خودشو نشون بده 🤔😜 می خوای یه چیزی براش نذر کن یا صدقه ای چیزی رد کن تا خودشو نشون بده. ولی به نظرم با بنای سه هزار و خورده ای اگه داخل لوله بود بالاخره دردی چیزی پیدا میکردی، ان شاالله که حتما داخل رحمه و زودی مامانشو خوشحال می‌کنه عزیزم 🙏🌹

آره الان خوندم گفتی بتات بالا رفته، مورد شما خیلی خاصه نی نیت خیلی ناز داره می خواد حسابی خودشو لوس ...

انشاالله گلم آره نذر کردم توکل بخدا دکتر گفت چهارشنبه تکلیفم مشخص میشه درد ن ندارم گاها درد پریودی میاد همونه شاید هم همون درده و من نمیدونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشاالله گلم آره نذر کردم توکل بخدا دکتر گفت چهارشنبه تکلیفم مشخص میشه درد ن ندارم گاها درد پریودی م ...

والا جز خدا انگار هیچ کس دیگه هیچی نمیدونه، خدا هم که همیشه خیر میخواد، پس به خودت نگرانی نده عزیزم، حتما ختم بخیر میشه گلم راحت بخواب که واقعا خواب شبانه ی کافی توی بارداری خیلی مهمه کوتاهی نکن مامان مهربونم 😘

والا جز خدا انگار هیچ کس دیگه هیچی نمیدونه، خدا هم که همیشه خیر میخواد، پس به خودت نگرانی نده عزیزم، ...

یه دنیا ممنون عزیزم انشاالله خدا حاجت دلتو بده گلم 

سلام دوستان میگم توروخدا کسی تجربه داره بهم کمک کنید خیلی استرس گرفتم من چندباری تو این ماه بعده نزدیکی خون دیدم رفتم دکتر بهش گفتم معاینه کرد گفت هیچ مشکلی نداری یکم مختصر عفونت داری که پماد دالاواگ سی و قرص ازیترو بهم داد مصرف کردم البته اینم بگم من بعده سقطم اینجوری شدم قبلا اصلا تا وقت پریودم نه لک نه خون هیچی نمیدیدم الان امشب دوباره بدون اینکه نزدیکی داشته باشم الان رفتم دستشویی خون دیدم نزدیک پریودمم نیس ۲۸ باید پریود بشم اینقد ترسیدم بنظرتون این یعنی چی؟؟ چه بلایی سرم اومده😓😓😓

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من بتام مثبت شده و شنبه سونو دارم  درد سمت چپ شکمم گاهی میگیره ول می‌کنه میترسم خارج از رحمی ب ...

من قبلا خارج از رحم شدم یه درد یکی دو ساعته شدید یه طرفه که به زور تحمل میکردم. بعد از دوساعت ول کرد. فرداش رفتم سونو گفت خارج از رحمه و ترکیده لوله و عمل توبکتومی کردم. 

مال من اونحوری بود نمیدونم آیا همه خارج رحمی ها اینطوره یا نه

إن شا الله نی نی شما جاش خوبه امید به خدا داشته باشید ولی سونو هم خوبه برای احتیاط بدید

بتام عزیزم امروز شد سه هزار و خورده ای نمی‌دونم حکمتش چیه  عزیزم خدا دامنتو به زودی سبز کنه فک ...

عزیزم امیدت به خدا باشه إن شاالله دیده میشن. 

من روزی که عمل کردن بتا پنج هزار و خورده ای بود 

سلام،بیتا انتقال دادی به سلامتی😍👶👶ان شاالله مثبتی و مامان دوقلوهای همسان گل پسر. منم دوم اسفند و ...

ببخشید اینکه میگید انتقالتون میره برای بعد ماه رمضان من رو به فکر انداخت. 

منم قراره قبل عید پانکچر بشم و جنین فریز بشه. به نظرتون چه زمانی برام انتقال میدن؟ باید چند ماه ازش بگذره تا انتقال بدهند؟ یا به خاطر روزه گرفتن. که مصرف دارو ها سخته میگید بعد از ماه رمضان؟ 

یعنی توی ماه رمضان نمیشه هم روزه گرفت و هم انتقال داد؟ 

ببخشید اینکه میگید انتقالتون میره برای بعد ماه رمضان من رو به فکر انداخت.  منم قراره قبل عید پ ...

احتمالا میگن دو‌تا پریود صبر کنید و بعد انتقال بدن

بهتره وقتی میرید تو سیکل انتقال روزه نباشید، اور اینکه برای بالا رفتن ضخامت باید خیلی بیشتر از معمول آب بخورید و عذای خوب و پروتئین زیاد. آدم روزه نمیتونه اینها رو رعایت کنه

دوم اینکه وقتی انتقال میدین باید دقیقا مثل کسی که بارداره رفتار کنید تا آزمایش. میگن از بعد از انتقال شما باردارین مگر اینکه خلافش ثابت بشه

آدم باردار نباید روزه بگیره. مخصوصا تو شرایط ما که انقدر سخت باردار میشیم. انتقال رو بذارید برای بعد از ماه رمضان 

انشالله بهترین نتیجه رو میگیرین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️