2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمی خواهر باورت نمیشه من قبل مثبت شدن یه دیونه بودم که فقط میخواستم مادر بشم به هر قیمتی دقیقا ...

عریزم من قبلا با شما حرف زدم چن نفر اینجا بودن ک ذخیره شون کم بود زیر یک ای وی اف کرده بودن شما میشناسیدشون؟یادم رفته کاربری شون ..من امروز شروع کردم آمپول زدن برای ای وی اف ولی ذخیره م کم هست دکترها ناامیدم کردن

دوستان عزیزی که هماتوم داشتن یه سوال الان هماتوم باید جذب بشه یا دفع؟خیلی گشتم چیزی متوجه نشدم .الان ...

هماتوم میتونه جذب بشه یا دفع بشه

ولی بهتره جذب بشه چون خونریزی و دفع لخته خودش خطرناکه برای ساک بارداری

ب خاطر همین دکترا همه کار می کنن که خونریزی رو کم کنن و قطع کنن

عریزم من قبلا با شما حرف زدم چن نفر اینجا بودن ک ذخیره شون کم بود زیر یک ای وی اف کرده بودن شما میشن ...

توی همین تاپیک‌ خیلیا با ذخیره کم باردار شدن نگران نباش انشالله همه چی خوب پیش میره برات 

پیامتو‌ ندیدن اگه ببینن جواب میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عریزم من قبلا با شما حرف زدم چن نفر اینجا بودن ک ذخیره شون کم بود زیر یک ای وی اف کرده بودن شما میشن ...

کاربر ۲۴۸ 

یاسین _ یاسمین یادمه که با ذخیره کم باردار شدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بهشون تو واتساپ پیام دادم گفتن نه لازم نیست قطع کنم بخورم شاید چون خونریزی ندارم.اما خیلی ناراحتم تو ...

گلم چرا بخودت استرس میدی گناه داره اون جنین تو شکمت همه چیزو حس میکنه هشت هفته گذشته خدا خودش مراقبتون هست بسپار یخودش اما شما هم مراقب باشید و کار سنگین نکنید ایشاا... ک نی نی زود میاد تو بغلت

خطرناک منظورت سرطانی میشه؟

بله هم ممکنه سرطانی بشه هم خونریزی های وحشتناک. چون فیبروم فقط با جراحی پاکسازی میشه. یسری رحم ها فیبروم سازن. یسری دیگه براشون برنمیگرده زمینه ارثی هم باید دقت بشه 

خدایا شکرت