2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
مرسی عزیزم بسلامتی زایمان کردی؟😍😍😍😍خیلی خیلی مبارکه عزیزم ان شاالله گل پسری رو داماد کنی التماس ...

اره گلم، سلامت باشی عزیزم، قربونت برم مهربون، انشاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی گلم😘😘😘 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام فدات شم،ممنونم الهی به سلامتی چشم و دلت روشن  قدم نو رسیده مبارکتون باشه❤💚💛🧡 خدا رو ...

ممنون نیلو جون، قربونت برم مهربون😍😍😍😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رحم فیبروم ساز باشه دوباره برمیگرده ولی خیلی ها خونریزی بدی دارن . بعد پاکسازی باید سریع اقدام به با ...

مال منم الان روز دوم پریودی بشدت خونریزی میده نمیتونم بلند بشم ....خیلی میترسم موقع عمل بیرون بیارن ...دوستت بچه داشت؟

اره گلم، سلامت باشی عزیزم، قربونت برم مهربون، انشاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی گلم😘😘😘  ...

قربونت چند هفته زایمان کردی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالله ممنون ....ایشالله شما هم نی نی رو سااالم بغل بگیرید  اگر تا فردا از شدت خونریزی نمردم ...

دور از جون عزیزم😂😭 نه فککنم همین باشه والا چون من برعکس بودم خیلی ایده ای ندارم😵‍💫🥶

36 هفته و 4 روز

خب بسلامتی😍😍😍

چقد بود وزن نی نی؟

من ۲۷ هفته و ۶ روز ۱۱۰۰ بود نمی دونم چقد میشه تا زایمان 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب بسلامتی😍😍😍 چقد بود وزن نی نی؟ من ۲۷ هفته و ۶ روز ۱۱۰۰ بود نمی دونم چقد میشه تا زایمان  

سلامت باشی گلم، 2.600 هست، دکتر تو سونو گفت خون رسانی از طریق جفت بهش کمه به همین خاطر درست وزن نمی گیره، اگه مشکل خون رسانی نداشته باشه به شرط رعایت تغذیه مقوی مثل پروتیئن اینا انشاءالله خوب وزن می گیره نگران نباش.

دوستان عزیزی که هماتوم داشتن یه سوال الان هماتوم باید جذب بشه یا دفع؟خیلی گشتم چیزی متوجه نشدم .الان سونو به من گفت هماتوم دارم اما خونریزی ندارم.این الان بده؟یا بهتر اینه که خارج شه خون؟نمیدونم چیکار باید بکنم منظور از استراحت یعنی تا چه حد؟بچه ها من خیلی کلافه شدم و هرچی سرچ میکنم فقط ترسم بیشتر میشه.اگه کسی مثل من بوده میشه راهنمایی دقیق منو کنه

سلامت باشی گلم، 2.600 هست، دکتر تو سونو گفت خون رسانی از طریق جفت بهش کمه به همین خاطر درست وزن نمی ...

مرسی عزیزدلم خدا حفظش کنه😍

سلام چیکاجون میشه ازمدل شیردهیتون یه کم اطلاعات بدین مثلاشیرخودتونم میدین چطوری میدین خیلی دوست دارم ...

سلام عزیزم من تا سه ماهگی شیر خودمم میدادم مثلا اگر ۱۰ وعده در روز شیرخشک میدادم سعی میکردم حداقل ۵ وعده شیر خودمو بدم اما‌متاسفانه اول دخترم و بعدشم پسرم‌ به کل سینمو نگرفتن و‌ نخوردن دیگه کلا شیرخشک میخورن

خداياشكرت....❤️