2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم  آخه قبلا باردار  شدی .فک نکنم مشگل از بدنت باشه. کاربر مرادی هم اونجوری افت بتا د ...

منم دوبار اینجوری شدم بتا تا 1000 میرفت و بعد افت بتا و تمام .حتی به مرحله دیدن ساک نمیرسید.ایندفعه با اینکه اصلا آزمایش انعقادی هم ندادم اما گفت چون دوبار اینجوری شدم بهتره آنوکسا و آسپرین مصرف کنم.اما وقتی که گفت باید تلاش کنیم تا قلبش وانیسته اصلا دنیا رو سرم خراب شد از اون روز ساعتی نیست که نپرسم از خودم الان قلبش میزنه یا نه.واقعا دلم میخواست چشما رو میبستم 30 هفته دیگه بیدار میشدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون انتقال چنذم مثبت شدین

عزیزم یه چیز ثابتینییست کاملا بستگی به‌خودت و نظر دکترت داره خیلیا به خاطر احتمال عفونت یا لکه بینی و اینچیزاابنکارو انجام نمیدن وگرنه چیزی نیست بگی انجام ندم منفیه یا برعکس

واااای یبوستو نگو که واقعا اسیرم کرده منو هرسری اجابتِ مزاجم با درد وخونریزیه از دردش گریه ام میگیره ...

هرشب یه کاسه پررر سالادکاهو با لیمو و روغن زیتون فراووون بخور اخررش هم مایعشو سربکش بخور 

اینجوری که غرق لیمو و روغن زبتون باشه درست کن خیلی جوابه

منم دوبار اینجوری شدم بتا تا 1000 میرفت و بعد افت بتا و تمام .حتی به مرحله دیدن ساک نمیرسید.ایندفعه ...

منم خیلی از اون قضیه میترسم.

یه لحظاتی هست سرکار عصبی میشم و بهم میریزم.همش میگم آخ خدا چیزیش نشه

😉

دلت غذای پر انرژی میخاد.منم دلم ماکارونی میخاد. من شدید یبوست شدم شربت هم افاقه نمیکنه

انجیر خیس کن چند ساعت بمونه صبح به صبح چندتاشو بخور. اگه به شیر حساس نیستی تو شیر خیس کنی که سریع راه میفته!

من اسفناج پخته هم روم موثره. البته من سلطان یبوستم🤪

عزیزم یه چیز ثابتینییست کاملا بستگی به‌خودت و نظر دکترت داره خیلیا به خاطر احتمال عفونت یا لکه بینی ...

ممنون ....یه دونه دیگه جنین دارم   ...واقعا سخته برام دوباره فک کردن به پانکچر.....گفتم بپرسم .......خدایا به ناچاری و حال این بنده ضعیفت رحم کن  

سلام عزیزم حالت خوبه؟ خیلی خیلی متاسفم برا منفی شدن انتقالت از خدا میخام طبیعی معجزه شیرین بذاره تو ...

سلام عزیزم خوبی؟.....من یادمه شما برای دفعه دوم که برای طول سرویکس رفته بودین طولش زیاد شده بود ....درسته؟....من دیروز از دکترم پرسیدم میگه اصلا طول سرویکس زیاد شه ......ولی من خیلی ها رو شنیدم طول سرویکسشون زیاد شده 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستای گلم کسی تجربه ی بالا پایین شدن بتا رو داره؟ من اول بنام ۴۳ بود بعد شد ۷۹، الان شده ۲۰!!! دکت ...

خیلی ناراحت شدم… چرا آخه 😔😔😔

کاش هیچکس اینجوری نشه، آدم وابسته میشه… 😔

انشالله بزودی دوقلو باردار میشی عزیزم🙏🏻

من یکبار اینجوری شدم، مثبت شدم و بتا رفت بالا لک قرمز روشن هم داشتم، بعد بی دلیل بتا اومد پایین…

خدایا شکرت 🙏🏻❤️