2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما سینافکت رو بدون نسخه میفروشن ؟

بعید میدونم بدون نسخه بفروشن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان تازه با این تاپیک آشنا شدم خیلی مهربونیت همتون لطفا منم راهنمایی کنید من سه ماه پیش بارداری پوچ تجربه کردم و با داروسقط کردم می‌خوام برا بعدی اقدام کنم ولی میترسم کسی مثل من بوده چی ویتامین‌هایی خودتون و همسرتون مصرف کردید و اینکه بعدی انشالله سالم بعد پوچ خیلی میترسم

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم قرص پنتوپرازول چه دوزی میخوری واینکه توی سه ماهه اول بارداری مشکلی نداره بخورم؟ آخه فعلا نمیرم ...

دوز ۴۰ عزیزدلم نه فدات کلا تو دوران بارداری اکثرا استفاده میکنن ضرری نداره باز میخای از بچه های دیگه ام بپرس خیالت راحت شه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکترم امروز فراموش کرد بنویسه . فردا و پس فردام مطب نیست .منم برای دو روز دارم

خودشون گفتن ادامه بدین و ننوشتن .شاید دیگه نیاز نداشته باشین ادامه بدین به خاطر همین ننوشتن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چشم عزیزم حتما  فعلا که سردرد بدی گرفتم ، دارم میمیرم انقدر  اذیتم میکنه 🥺

ای داد🥲اینقد که امروز حرص و جوش خوردی استزاحت کن یکم اروم باش اب چندتا لیوان مشتی بخور زود خوب میشی❤️

😄😄😄 خوب وقتی غافلگیرت کرده تا چند ماه بعدش نمیشه کاری کرد 😅 دکتر من میترسه نزدیکی ضخامت رو بهم ...

آره حساب کتاب کرد دید بهترین فرصته😂

دکتر من که چیزی درموردش نگفته بود بهم ولی من تو دوتا انتقالامم کلا از زمانیکه میرفتم تو سیکل ممنوع میکردم نزدیکی رو بخاطر اینکه عفونت نگیرم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عه هیوا جون واقعا تو طبیعی هستی ؟نمی دونستم مشکل تون چی بود ؟چه معجزه قشنگی 😘🤩

آره عزیزم من دوبار پانکچر و دوتا انتقال ناموفق داشتم با جنینای بلاست پنج روزه پی ار پی خراش رحم همه چی اما منفی شد دوبار . اسپرم داغون همسر مشکلمون بود 😜 اخرین ازمایشش دی اف ای شده بود ۷۸! مورفو صفر مثل همیشه حرکت ۱۵/۴۰ یه چیزی توو این مایه ها شایدم بدتر ! بعده اخرین انتقالم بهمن بود منفی شدم کلا بیخیال شدم یه درصد دیگه فکر نکردم بد مهر منتظر پریودم بودم برم توو سیکل دوباره پانکچر  که جنین حداقل ذخیره کنیم چون همسرم ازین مدلا بود با دارو بدتر میشد هروزز وضعیت وخیم تر! دیگه هرچی صبر کردم دیدم خبری نیست که دیدم بله 😅

آره گفت ادامه بده . یادش رفت منم یادم رفت 

پس حالا برین داروخونه نسخه قبلیتون رو هم با خودتون ببرین شاید دادن