2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم‌حتما آزمایش بده انشالله مثبت سریع برو دکتر من مشکل ایمنی دارم انتقال دادم پارسال قلبش وایساد ...

والا من هرچی به این دکترم گفتم آزمایش ایمنی هم برام بنویس گفت الله و به الله که تو نیاز نداری ، نمیدونم چرا نمینویسن ؟

ببینم یه سوال ، شما که ایمنی مشکل دارید ، هیچ کدوم از فاکتور هایی که آزمایش میدادید دچار مشکل نبودن ؟ اونایی که دکترا قبل بارداری  و بعد سقط مینویسن ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم کاملا طبیعیه من تازگی دکترم بودم اتفاقا ازش پرسیدم منم گاهی از هفته 31به بعد یکمی حالت تهو ...

مرسی عزیزم که جواب دادی😍😍😍

اره من بعضی وقتا حس میکنم دست و پاش تو معدمه😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم هیچ چیز ثابت شده نیست ولی اینها کارهایی هست که خیلی از دوستان و خود من انجام دادیم و نتی ...

قربونتون به خاطر همه توضیحات🤩🤩🤩

چند روز پیش یکی اینجا نوشته بود دکترشون گفته شب قبل از انتقال نزدیکی داشته باشن‌‌ هر چی گشتم پیدا نکردم کدوم کاربر بودن.

الان به اصلش شک کردم که درست دیدم یا نه😁😁😁

شما درین خصوص میدونین؟؟😊

انشاالله که خدا دلتو شاد می‌کنه عزیزم انشاالله انشاالله

جواب اومد شده ۱۷ زنگ زدم مرکز گفت یه بار دیگه هم ازمایش بده فردا مال شما چند بود اولش مال من اول ۲۰

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
نشت کیسه آب علائمش چیه ؟؟؟؟ من همش استرس اینو دارم نمیدونمم چرا اصلا از کجا توووو مغزم اومده اما همش ...

عزیزم اول بگم بیخود به خودت استرس نده بهش فک نکن من اینقدر سر این کیسه اب استرس کشیدم که نگو

کیسه آب  آبش بی رنگه سفید نه ها بی رنگه بعد مثلا نوار بزاری در عرض دو ساعت نوار خیس میشه کاملا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها منم رفتم بتا دادم منتظر جوابم التماس دعا🙏 جواب بتامو گرفتم منفی😔😔😭

متاسفم عزیزم چند بود بتا

والا من هرچی به این دکترم گفتم آزمایش ایمنی هم برام بنویس گفت الله و به الله که تو نیاز نداری ، نمید ...

بیشتر دکترا نمیدونم چرا نمینویسن شایدم‌بخاطر اینه ایمنی معمولا با یه نوع بیماری خودایمنی خودشو نشون میده من کلا قبل اینکه واسه بچه اقدام کنم پردنیزلون وبخاطر لوپوس داشتم با آزارم وقتی اقدام کردم باردارنشدم دکتر زنان آزمایش هورمون وذخیره تخمدان واینا رودادم اونام مشکلی نداشتن شوهرمم آزمایش داد سالم‌بود گفتن ناباروری بدون علت آی یو آی انجام دادم اینبار دکتر روماتولوژی هیدروکسی هم بهم داد با آ اس آ بازم باردارنشدم گفتم‌ آزمایشی چیزی هست بدم که مشخص بشه مشکلم دکتر روماتولوژی گفت داروهای ایمنی همش همینه که دادم احتیاج نداری به ازمایش ای وی اف هم کردم یه بار انتقال دادم که ۹ هفته قبلش وایساد اونموقع انوکسا هم بهم دادن ولی دکتر بخاطر لکه بینی قطعش کرد بعدم که قلبش وایساد دکتر روماتولوژی گفت که قبل ازانتقال بعدیت حتما قبلش بایدانوکسا شروع بشه که دیگه به انتقال نکشید وباردارشدم

کلا من هرچی به دکترم اصرار کردم آزمایش تخصصی ننوشت گفت داروهات همینه 

خانوما من بتای اول ۲۰ بوده بتای دوم شده ۱۷زنگ زدم مرکز گفتن هنوز داروهاتو ادامه بده امکان داره بره بالا

خانوما من بتای اول ۲۰ بوده بتای دوم شده ۱۷زنگ زدم مرکز گفتن هنوز داروهاتو ادامه بده امکان داره بره ب ...

آره عزیزم‌انشالله بالا میره امکانش هست داروهاتو مرتب ادامه بده 💗

جواب اومد شده ۱۷ زنگ زدم مرکز گفت یه بار دیگه هم ازمایش بده فردا مال شما چند بود اولش مال من اول ۲۰

انشاالله بالا میره اما چرا فردا باید ۴۸ساعت بگذره

برا من ۷۵بود افت کرد شد۷۰بعد کم کم رشد کرد دکتر اول گفت شاید خارج از رحمی هستش پریروز به ۸۵۱رشد کرده دکتر گفته شنبه بیا سونو از روزی که راجع به خارج از رحمی گفته میگم خدا کنه اینجوری نباشه منتظر شنبه هستم برم سونو

بعده پانکچر من درد سمت چپ و داشتم یکمم باد داشت تخمدانم الان هم باد داره و درد 

توکل بخدا

گاها سرم میزنه فردا برم یه جای دیگه سونو کنم 

نمی‌دونم که هر چی خدا برام در نظر گرفته خیره انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بیشتر دکترا نمیدونم چرا نمینویسن شایدم‌بخاطر اینه ایمنی معمولا با یه نوع بیماری خودایمنی خودشو نشون ...

خب خداروشکر مشکلتونو پیدا کردید و حلش کردید ، این دکترا تا چندتا بچه سقط نکنی برات آزمایش نمینویسن 😑 خودمونم که پیگیر میشیم میگن تو جای ما میخوای تصمیم بگیری 😬 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

[QUOTE=225944934]خب خداروشکر مشکلتونو پیدا کردید و حلش کردید ، این دکترا تا چندتا بچه سقط نکنی برات آزمایش نمینویسن..[/QUO

آفرین من تو انتقالای قبلیم تب میومد سراغم و بعد لک بینی و پریودی هر دو مورد هم روز ۱۱ ،انتقال هر دکتری گفتم گفت مگه دکتری میگی تب داشتی به اینا نیست درحالیکه از تب میسوختم

بعد رفتم خود سر دکتر ایمونولوژی اونجا دکتر گفت به احتمال زیاد ایمنی بدنت بالا هستش و جنین و میخواد پس بزنه تب میاد سراغت 

بعد برام نسخه تجویز کرد گفت ببر دکتر زنان که در جریان باشه 

درسته اول دکتر زنان گفت سر خود میرین ولی من تخت نظر دکتر ایمونولوژی جلو رفتم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏