2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم، تبریک میگم باردار شدید   من دیشب متوجه شدم و پیامتون رو اتفاقی دیدم خیلی خوشحال شد ...

اه سلام عزیزم خوبی فدات شم نرفتی انتقال بدی؟ ممنونم عزیزم انشالله روزی خودت قربونت برم ممنونم. 

من ۱۲ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین. دکترمم شهلا اسرافیلی.اولین انتقال پیش این دکتر مثبت شدم. انتقالمم فریز بود بعد پانکچر بهم آمپول میکرورلین داد تا ۴ ماه پریود نشدم یه جور برای خاموش نگه داشتن آندومتریوز بود. تو هم به دکترت بگو بهت بده عالیه. خراش رحم و چسب جنین داشتم. آنوکسا و پردنیزولون هم داشتم. تو چیکار کردی 

خب آندو کلا چسبندگی که میاره ولی دکترم گفت نیاز به هیسترو و عمل ندارم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گلم شما هنوز هم امپول یا شیاف پروژسترون دارید؟

۱۵ هفته قط کرد اما چون جفتم اومده پایین و گفتن یکم دهانه رحم باز شده از هفته ۱۷  دوباره شروع کرد برام با امپول پرتولون ...اگه درست بگم اسمشو 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برات خیلی خوشحال شدم ، توام خیلی اذیت شدی ، خیلی مواظب جوجه ات باش 😍😍 میام خبر میدم که به کجا ...

عزیزمی ممنونم من هنوز باورم نمیشه. فدات. بیا حتما بیا که منتظرتم ❤❤

یه دنیا ممنونم عزیزم 🥰🥰ببین انقدر خوشحالم که خدا میدونه اصلا قابل گفتن نیست که بعد این همه سال با ...

ای جاااااااانننننمممم ماشاااااللهههه خدارو هزاااارمرتبه شکر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ایشالا که معجزه رو بعد از ۹ماه سالم به آغوش بکشی 

سلام گلم خوبی؟

عزیزم از دکتر اسرافیلی راضی بودی؟

فکر میکنم قبلا با طرازی بودی درسته؟از طرازی راضی تر بودی یا اسرافیلی؟

گلی ذخیرت چند بود؟

سلام گلم خوبی؟ عزیزم از دکتر اسرافیلی راضی بودی؟ فکر میکنم قبلا با طرازی بودی درسته؟از طرازی راضی ...

سلام زهرا جان. ممنونم. نه دیگه طرازی که افتضاح بود اگه راضی بودم که نمیرفتم با اسرافیلی بله خیلی ازشون راضی بودم خدا خیرشون بده اول خدا و بعدم ایشون باعث شدن من مادر بشم. انشالله به زودی قسمته خودت. من ذخیرم ۲/۷ 

سلام زهرا جان. ممنونم. نه دیگه طرازی که افتضاح بود اگه راضی بودم که نمیرفتم با اسرافیلی بله خیلی ازش ...

ایشاااالللهههه....ایشالا تو هم بعد از ۹ماه نی نی رو سالم بغل بگیری 

منکه شیراز هستم 

واقعیت هزینه ندارم بخوام بیام تهران ....وگرنه حتما میومدم 

نمیدونم حکمتش چیه این یکسال که من قصد میکرو کردم و ذخیرم کمه و فیبروم ۷سانتی باید عمل کنم شوهرم بیکار شده اصلا هزینه درمان رو ندارم 

ذخیرم یکسال قبل ۱/۹بود طرازی گفت زودتر بهتر میکرو بشی 

دیگه بعدش فیبرومم بزرگ شد البرزی گفت عمل 

منم فعلا جیبمون صفر صفر 

اینقددددر استرس دارم هرروز با شوهرم سر هزینه دعوا داریم 

اعصاب اونم بنده خدا خورد کردم 

حکمت خدا رو نمیدونم 

قبلا درامدمون عالی بود انداختیم بورس ایران همه رو باختیم

دوست خوبم من نمیگم راههای درمانی خوب نیست.من فقط پی آرپی و خراش و هچینگ منظوره. وگرنه ای وی آف و... ...

دقیقا با نظرتون موافقم ، پی ار پی به یکبار امتحانش می ارزه ولی بیشتر نه 

من خودم 3 ماه پیش گرون ترین داروهای خارجی برای پانکچر سومم خریدم که مثلا جواب بهتری بگیرم ولب متاسفانه خیلی روی من تاثیر منفی داشت و فولیکولای افتضاحی داشتم در صورتی که با داروی ایرانی من حداقل 12 تا فولیکول قالب داشتم ، ولی دیگه امتحانش کردم ، خدا کمک ماها کنه تو این راه ... راه سخت و اعصاب خورد کنی 

این که حس کنی نمیتونی مادر بشی بزرگترین عذاب دنیاست 😞

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

منم همینم به خدا 

خدا برات حفظش کنه عزیز دلم ، خودش داده خودشم برات نگهش داره

سعی کن اصلا شیرینی نخوری ، فقط خرما و شیره و عسل بشه شیرینی مورد نیاز بدنت 

از سقط جلوگیری میکنه 

بادام بگیر خیلی خاصیت داره 

ای جاااااااانننننمممم ماشاااااللهههه خدارو هزاااارمرتبه شکر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ایشالا که معجزه رو بعد از ...

فدااتون بشم عزیز دلم ، مررررسی از دعا های خوشگلت مهربووونم 💞🥰💞🥰💞

عزیزم نمیدونی اخرین بار ذخیره ات چند بود؟

من سه ماه پیش آزمایش دادم ذخیره ام شده بود 2.2

درصورتی که سال قبل 1.6 بود ، من با یک ماه رژیم غذایی و ورزژ 4 درصد ذخیره امو بالا بردم و این رژیم 3 ماه ادامه دادم ، خواستی بگو پیج معرفی کنم شما همانجام بدید