2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
یه دنیا ممنونم عزیزم 🥰🥰ببین انقدر خوشحالم که خدا میدونه اصلا قابل گفتن نیست که بعد این همه سال با ...

خداروشکر با خوشحالی  شما همه خوشحال میشیم ببخش می پرسم شوهرت مشکلی نداشت ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من با این شیافا دچار مشکل شدم شدید.از واژن خارش و سوزش شدید از مقعد (ببخشید)اسهال خودم موندم ...

ساعتشم عوض کردم ۷صب و ۷ شب کردم که تو محل کارم نباشه دکتر گفت نگران ساعتش نباش عوض کنو طبق اون پیش برو 

اکثرکساییکه در طول ۱۵ روز انتقال،ناراحتی و تنش عصبیو یا ممکنه دعوای خانوادگی و استرس داشتن،منفی میشه.مطمئن باشین.مگردرصد جزیی که اون هم شاید تاثیر غذاو ...بوده باشه

ممنونم عزیزم سحر امروز بی بی نزدی نمیدونم چرا ی حال بدی دارم

این انرژی های منفی رو از خودت دور کن باور کن حس و حالت رو میفهمم چیکار میتونیم بکنیم باید روحیمون قوی باشه و انشالله یه مادر قوی بشیم پس این افکارو از خودت دور کن 

اتفاقا منم میخواستم از تو بپرسم من نذاشتم 

چرا عزیزم شوهرمم مورفولوژی 1 ونیم بود ، این ماه همش چای ماسالا خورد 😂😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم من تا دلت بخواد مشکل دارم ، اندومتریوز دارم که دوبار جراحی شدم ، کیفیت تخمک هام پایین و .... ت ...

دوست خوبم من نمیگم راههای درمانی خوب نیست.من فقط پی آرپی و خراش و هچینگ منظوره.

وگرنه ای وی آف و...خیلی هم خوبه و خیلی ها نتیجه میگیرن.

ضمنا خواهر خوبم،هممون مشکل داریم باورکنین بعضی از راهها مثل پی آرپی به مقصد نمی‌رسه.طبق تجربه میگم.خودمونو گول نزنیم.

اما به امتحان کردنش مبارزه.اما مثل من چند بار انجام ندین.اگه یکبار تاثیر نداشت پس مطمینا باشین تاثیر نمی‌ذاره.

هرکسی بدن خودش رو بهتر می‌شناسه.مثلا اکثرا میگن لوبیا سبز بخوریم باعث ضخیم شدن آندومتر میشه.جالبه که روی من به هیچ عنوان تاثیرنداره و کمتر هم می‌کنه.بارها و بارها به شیوه های مختلف پختم و خوردم حتی مقدارهای مختلف.اما دیدم واقعا تاثیرنداره برام.

اما برای یکی دیگه تاثیرمیذاره.پس نتیجه میگیریم لوبیا سبز برای ضخامت اندومتر ثابت شده نیست.پس اگر یکبار دیدم خوردم و نشد،دیگه امتحانش نکنم.چون ثابت نشده و روی افراد مختلف تاثیر مختلف می‌ذاره.

پی از پی هم همینطوره.اگه یکبار انجام دادین و تاثیرنداشت برای اون موضوع،دوباره مثل من انجامش ندین.فقط وقت و هزینه تلف کردنه

بنظر من   پی ار پی به هیچ وجه جواب نمیده.چون دارو و درمان برای امثال من هست که خوبتر بشیم دیگه ...

من هیچ اطلاعی راجبش نداشتم، تگت کردم گفتم شاید به دردت بخوره، این چند روزه خیلی به فکرت هستم، دعا میکنم خیلی زود دامنت سبز بشه عزیز دلم 🙏😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من هیچ اطلاعی راجبش نداشتم، تگت کردم گفتم شاید به دردت بخوره، این چند روزه خیلی به فکرت هستم، دعا می ...

مرسی عزیزدلم.میدونم هانیل جونم.شاید باورتون نشه اما حتی خیلی کارهایی که بچه ها انجام ندادن رو من انجام دادم اما...

بهرحال ممنون که بهم میگی عزیزم

مرسی عزیزدلم.میدونم هانیل جونم.شاید باورتون نشه اما حتی خیلی کارهایی که بچه ها انجام ندادن رو من انج ...

راستش میخوام یه مرکز پانکچرکنم.یه مرکز دیگه توی شهر دیگه اهدایی انجام بدم.ببینم کدومش میشه.حالا موندم

یه دنیا ممنونم عزیزم 🥰🥰ببین انقدر خوشحالم که خدا میدونه اصلا قابل گفتن نیست که بعد این همه سال با ...

خیلی خیلی بهتون تبریک میگم چقدر حس قشنگیه 😍😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

گلم شما هنوز هم امپول یا شیاف پروژسترون دارید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
 وای ساره امیرزاده ؟! اسمشو آوردی تنم لرزید چقدر به من انرژی منفی میداد وقتی پیشش بودم به پانکچ ...

وای نگو من انتقال رو این ماه نمیخوام انجام بدم که خراش انجام بدم 

بهم گفت بیا انتقال بده بدون خراش ولی من چون کلا ی بار قبلا همینطور انجام دادم و منفی شده نمیخوام ریسک کنم

خدایا به امید تو....