2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ایشالله دلت شاد شه و خیالت آسوده. از دست انداز هم نترس هیچی نمیشه نی نی جاش امن تر از این حرفا ...

ممنون عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انشالله امروز بتات عالی میشه انشالله خدا دلتو شاد کنه و از نگرانی درت بیاره 

انشاالله ممنون از دعای قشنگت خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام شما بجز سیاهدونه عسل و ژل رویال مکمل هم مصرف کردین؟مثل اوابوست یا پودرای اینوفولیک

یه ماه اوابوست. اینوفولیک برای پلی کیستیک هاست این طور که میدونم

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

[QUOTE=225614833]انشالله عزیزم روزی تو و همه منتظرا  باور کن میترسم آزمایش بدم یه جور دیگه بشه  ولی من اس ...[/QUOT

نترس ان شالله آزمایشت خوب میشه الهی آمین فقط لطفا استرستو کمتر کن میدونم زندگی بدون استرس امکان پذیر نیست    اما به چیزای خوب فکر کن به تخت و چیزهایی که قراره براش بخری و وسایلش . اینکه اتاقش کجاست و از این چیزای خوب فکرای خوب کن مطمئن باش روز آزمایش خدای مهربون شادت می کنه الهی آمین.   

یه ماه اوابوست. اینوفولیک برای پلی کیستیک هاست این طور که میدونم

اینو فولیک برای همه هست کلا تخمک رو تقویت میکنه کیفیتش بهتر میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
روز نهم جنین سه روزه فک کنم توهمی شدم دستام داره میلرزه و براتون مینویسم فقط دارم گریه میکنم یعنی می ...

آره قشنگم مثبته دعا کن مال منم مثبت باشه برای من خیلی خیلی خیلی کم رنگه😭

اینو فولیک برای همه هست کلا تخمک رو تقویت میکنه کیفیتش بهتر میشه 

خواهرم پلی کیستیک بوده و من ذخیره کم. اینوفولیک خواهرم استفاده می کرد. و به منم توصیه نکردن استفاده کنم. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش