2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
ای وای خیلی بده من دو روز اینجوری شدم از لباسای همسرم بدم‌ می اومد خدا رو شکر تموم شد انشالله زود خو ...

من بعضی وقتا از شوهرم بدم میومد😂😂😂😂نگاش میکردم دلم می خواست بکشمش😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم یه کاربری بود بچه اش کیست تو مغزش بود میشه برام تگ کنی ممنون میشم 

نمی دونم اما برو پیج دکتر خواجه پور انگار شنیدم گفت اونا چیز خاصی نیست دکتر سونو چی گفت ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز دوازدهم بود بی بی چکم مجددا منفی شد فک کنم تمامه دیگه قربون خدا برم فقط ب گوشه ای از سختیام ...

عزیزم هنوزم زوده، حتی ممکنه بی بی چک اصلا نشون نده، شما فقط به آزمایش اتکا کن، ان شاالله آزمایشت مثبت میشه گلم 🙏⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزای دلم خوبین؟ بچه ها من الان موقع تزریق انوکسا سرنگو که داخل شکمم کردم خونم برگشت تو مایع ...

نه عزیزم‌اشکالی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچها من رویال ژل طبیعی دارم برای همسرم گرفتم ولی خودم تا الان  مصرف نکردم بخاطر اینکه برای پلی کیستیک خوب نیست الان ب نظرتون این دو ماه قبل انتقال مصرف کنم خوبه؟

ماشاله عزیزم میشه بگی شما برای چی سل فری انجام دادی 

سلام عزیزم برامن تو آزمایش انی تی ریسک سندروم داونم مثبت شده بود دیگه سلفری انجام دادم که خداروشکر جوابش خوب بود 

نگران نباش دورت بگردم چیز خاصی نیست پیش یکی دوتا دکتر برو ببین نظرشون چیه اگه نظرشون روی آزمایشه سلفری رو انجام بده آمینوسنتز خطرم داره بالاخره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دکترم گفت چون آن تی سونو وازمایش هیچ مشکلی نداشتم بنظرم مهم نیست جذب میشه ولی چون ای وی اف هستی باید ...

ایشالله که خیره عزیزم دوستان که شنیده بودنم که میگن چیز خاصی نی و برطرف میشه حالا برای محکم کاری به همون حرف دکترتم گوش بده سلفری انجام بده ایشالله بزودی دلت شاد بشه😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آخ خداخیرت بده جواب دادی ممنون عزیزم

قربونت

چند هفته ای عزیزم؟

واسه من اینقد دیر میگذره😢

قربونت چند هفته ای عزیزم؟ واسه من اینقد دیر میگذره😢

امروز رفتم تو ۲۴ هفته سارا جون 

برامنم اتفاقا دیر میگذره همش روزشماری میکنم کی ۶ماهم تموم میشه برسم تا آخرش ولی خب به عقب که نگاه میکنم میبینم چقدر زود گذشته بخدا انگار همین ماه پیش بود انتقالم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍