2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم من هم در تمام پستها گفتم بالای ۳۸ یا ۳۸,۵ نگران کننده هست شما چرا عصبی میشدی پس ؟ 😅

شما ناراحت شدی مثله اینکه وگرنه من مشکلی ندارم. این مطالب هم که گذاشتید با یه سرچ میاد عزیزم و میدونم بازم ممنونم. خیلییی مواظب خودتون باشید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما تهوع بارداری چجوریه؟ من امروز صبح زود حالم بدشد نمیدونم ازبارداریه یا میگم شاید ازغذایی چیزی ...

همونه حالا بعضیا صبح فقط دارن بعضیا کل روز. بگیر نگیر داره. نذار معدت خالی بمونه

۳۹/۴ 

اینکه با دارو کنترل شده خیلی خوبه ولی اگر خدای نکرده ادامه پیدا کرد و یا علائم دیگه ای داشتی مثل سرگیجه یا اسهال و استفراغ حتما به دکتر مراجعه کن عزیزم، موسیقی گوش بده کتاب بخون یه جوری سر خودتو گرم کن تا کمتر بهش فکر کنی تا حداقل استرس هم به اینها اضافه نشه، من خودم کتاب رنگ آمیزی خریدم خیلی سرمو گرم میکنه، بخند گلم الان مامان شدی چیزی که هم خودت هم خیلی ها آرزوشو داشتن، تنت سلامت مامان خانم 😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اینکه با دارو کنترل شده خیلی خوبه ولی اگر خدای نکرده ادامه پیدا کرد و یا علائم دیگه ای داشتی مثل سرگ ...

نه از دیشب مدام پاشویه کردم و دستمال مرطوب گذاشتم و قرص رو هم دارم ادامه میدم دکترم گفت فعلا قرص رو اصلا قطع نکنم و مایعات رو ادامه بدم. سلامت باشید همچنین.

شما ناراحت شدی مثله اینکه وگرنه من مشکلی ندارم. این مطالب هم که گذاشتید با یه سرچ میاد عزیزم و میدون ...

درسته گلم من هم اسکرین همون سرچ رو گذاشتم که بدونن از خودم نگفتم 😜، اشکالی نداره عزیزم سوءتفاهم بوده 😘⁦❤️⁩

نه از دیشب مدام پاشویه کردم و دستمال مرطوب گذاشتم و قرص رو هم دارم ادامه میدم دکترم گفت فعلا قرص رو ...

آره مایعات خیلییییی مهمه حتی شده بزور بخور، شده هر ساعت یک لیوان آب یا مایعات بخور فقط دمنوش گیاهی نخور چای هم زیاد نخور چون مانع جذب آهن میشه که توی بارداری خیلی مهمه، همون پاشویه هم عالیه، ببین جوری باید آب بخوری که خیلی عذر میخوام تمام روز دستشویی باشی، اینجوری تبت زودتر میاد پایین و اگر خدای نکرده عفونتی باشه زودتر رفع میشه توکل بر خدا 🙏🌹

همونه حالا بعضیا صبح فقط دارن بعضیا کل روز. بگیر نگیر داره. نذار معدت خالی بمونه

ممنون صبح زود بود چای که خوردم دوباره حالم بدشد ولی چندساعت بعدش که میده خوردم دیکه حالم بدنشد

یا رب العالمین
دوستای گلم سلام، امیدوارم همگی شاد و سلامت باشید، عدد بتای ۴۳ برای روز ۱۱ انتقال چجوریه، نرماله؟

مبارک باشه مامان شدنت عزیزم خیلی خوب ..روز به روز هم بالاتر می‌ره .. انشاءالله بارداری سالمی داشته باشی😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مبارک باشه مامان شدنت عزیزم خیلی خوب ..روز به روز هم بالاتر می‌ره .. انشاءالله بارداری سالمی داشته ب ...

ممنون عزیز دلم، ان شاالله دامن تمام منتظران سبز بشه 😍⁦❤️⁩

بله عزیزم من هم در تمام پستها گفتم بالای ۳۸ یا ۳۸,۵ نگران کننده هست شما چرا عصبی میشدی پس ؟ 😅

ما اینجاییم از نگرانیهام‌ن با هم صحبت کنیم، کش دادن یک بحث کمکی نمبکنه به هیچکس

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره مایعات خیلییییی مهمه حتی شده بزور بخور، شده هر ساعت یک لیوان آب یا مایعات بخور فقط دمنوش گیاهی ن ...

فکر کنم همون عفونتی هست که اینقد دیر تبم داره خوب میشه. فقط من چایی زیاد خوردم البته کمرنگ اشکال نداره دیگه 😊. گیاهی که اصلا انشالله که هیچ کس مریض نشه توی این دوران خیلی مراقب باشید توی بدنا متفاوته. بله دستشویی خیلی میرم 

ممنون صبح زود بود چای که خوردم دوباره حالم بدشد ولی چندساعت بعدش که میده خوردم دیکه حالم بدنشد

حالا به مرور میفهمی چیا حالت بد میکنه من چیزای شیرین میخوردم حالم بهم میخورد چایی اصلا نمیتونستم بخورم.