2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
استرس نداشته باشین مایعات زیاد بخورین و اب نمک قرقره کنین  ان شاالله یه سرماخوردگی ساده است و ک ...

منم همسرم سرماخوردگی داشت و نمیدونست اول سردرد بعد سرفه الان هم آبریزش 

منم گلوم درد می‌کنه فقط مایعات میخورم توکل بخدا 

شیر می‌خوردم دیدم بدتر شد الان سوپ و آب نمک قرقره میکنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
به سلامتی خیلی خوشحال شدم که عدد بتاتون رفته بالا ..خدا رو هزار مرتبه شکر 🙏🏻🙏🏻😍😍

ممنون ازت گلم خدا حاجت دلتو بده انشاالله روز خوشحالی خودت 

انشالله نظر دکتر هم مثبت باشه 

انشاالله خدا تا آخرش باهامه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همسرم سرماخوردگی داشت و نمیدونست اول سردرد بعد سرفه الان هم آبریزش  منم گلوم درد می‌کنه فق ...

ان شاالله که خوب میشین فقط استراحت کنین 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون ازت گلم خدا حاجت دلتو بده انشاالله روز خوشحالی خودت  انشالله نظر دکتر هم مثبت باشه  ...

ممنونم .ان شاالله 😍🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام جونم تو خوبی بعله پنج شنبه رفتم باز گفت شنبه برو امروز هم رفتم شده۵۱۷ براشون پیام دادم که بازم ...

خدارو شکر که بالا رفته.البته بعضی از نی نی ها یکم خونسرد تشریف دارن.  با خودش میگه حالا ۹ماه اینجام.چه عجله آیه که تند تند بنا بالا بره و...  مطمئن باش خیره و مبارکه عزیزم.

والا منم روزسیزدهممه.اما تا الان بی بی چک نزدم.جنین سه روزه انتقال دادم و روزیه و رو چهار لکه بینی داشتم که دکترم گفت آمپولت رو دوتا کن.بعدش تکرر ادرار و گرفتگی پا و...اما از روز دهم تقریبا میشه گفت زیاد علایم ندارم.گاهی تکرر ادرار.

برام دعا کن عزیزم که مثبت شه.دوشنبه صبح میرم آز بدم.حس خوبی بهتون دارم با وجود اینکه نمیشناسمتون.ممنونم گلم

ان شاالله که خوب میشین فقط استراحت کنین 🙏🏻

شانسم خواهرام و مادرمم گرفتن سرماخوردگی 

اصلا نمی‌دونم یهو از کجا پیدا شد هیچ جایی که شلوغ و دورهمی باشه هم نرفتن

شانسم خواهرام و مادرمم گرفتن سرماخوردگی  اصلا نمی‌دونم یهو از کجا پیدا شد هیچ جایی که شلوغ و د ...

توی این مدت انتقال من خودم و همسرم بشدت سرماخورده بودیم.حتی الانم سرفه میزنم و آبریزش بینی دارم گاهی.اما قرص و...اصلا نخوردم.تحمل کردم

خدارو شکر که بالا رفته.البته بعضی از نی نی ها یکم خونسرد تشریف دارن.   با خودش میگه حالا ۹ماه ...

ای جانم مثبتی عزیز دلم باور کن من اصلا علائم نداشتم

آره نی نی یکم تنبله نمی‌دونم دلش بحال من نمیسوزه هر دفعه تا جواب آزمایش بیاد قلبم میاد تو دهنم یه بار که افت داشت اونقد گریه کردم اما باز بخدا امید داشتم و دارم 

توکلت بخدا الان برات صلوات میفرستم اسم گلت چیه اسم من فاطمه هستش 

دعام کن نی نی باهام راه بیادو شلوغی نکنه 

انشاالله برا هر دو مون خیره برا همه مون.🙏🙏🙏🙏😍😍😍

توی این مدت انتقال من خودم و همسرم بشدت سرماخورده بودیم.حتی الانم سرفه میزنم و آبریزش بینی دارم گاهی ...

انشاالله به زودی خوب خوب بشین همسرم رفته بود آمپول بزنه اونجا گفت دکتر گفت ب میکرون هم تازه اومده اما زود رد میشه

روز سوم و روز چهارم لکه بینی داشتم

انشاالله مثبتی توکل کن بخدا پا درد کمی روز هفتم حس کردم اما باور کن هیچ علائمی ندارم فقط موعدم درد پریودی اومد سراغم 

دقیقا همینطوره!! بخاطر همینم تصمیم گرفتم فقط یه جنین پسرم رو انتقال بدم... ۲ شنبه پی ار پی دارم، ۵ ش ...

سلام بیتا جان کدوم مرکز انتقال میدین؟باکدوم دکتر؟

میتونم بپرسم فقط هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ای جانم مثبتی عزیز دلم باور کن من اصلا علائم نداشتم آره نی نی یکم تنبله نمی‌دونم دلش بحال من نمیسوز ...

اسمم زهرای عزیزم.

ممنونم عزیزدلم.مرسی.

از خدا بهترین هارو برات میخوام گلم.نگران نباش.اذیتت نمیکنه.  

اسمم زهرای عزیزم. ممنونم عزیزدلم.مرسی. از خدا بهترین هارو برات میخوام گلم.نگران نباش.اذیتت نمیکنه. ...

زهرا جان در حقت صلوات میفرستم که جوجه هات بچسبن به دلت 

توکل بخدا فقط به خودش امید دارم