2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ۸تاتخمک سه تاجنین.الان دوباره بایدشروع کنم

آخه جنینهارو انتقال دادی ؟ ذخیره ات چنده ؟ 

من یه بار تخمک کشی داشتم ،اون داروهای لعنتی فکر کنم روی سینه هام تاثیر گذاشتن ،زیر بغلم‌و ‌سینه هام درد میکنه فکر کنم کیست هست ،سونو‌هم هنوز نرفتم میترسم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واقعا! خدا رو شکر انشالله نی نیت خوب وزنش بالا میره و سلامت بغلش میکنی. دعام کن

اره عزیزم نگران نباش

ممنونم عزیزم ان شاالله

همچنین 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@ترنم44     @هانیلsآریل     عزیزان شماها در چه حالین از اوضاعتون بگین ...

من خوبم شر خدا گلم، دردم خیلی کمتر شده ولی لک بینی قهوه ای همچنان دارم، امروز دوباره بی بی چک گذاشتم خدا رو شکر پررنگ تر شد، ان شاالله شما هم بارداری عزیزم بعضی ها زودتر میگیره بعضی ها دیرتر، همه مثل هم نیستند.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من خوبم شر خدا گلم، دردم خیلی کمتر شده ولی لک بینی قهوه ای همچنان دارم، امروز دوباره بی بی چک گذاشتم ...

خدایا شکرت

ترو خدا برامن دعاکن

این ششمین انتقال منه و پنجمین پانکچر بود

خدایا شکرت ترو خدا برامن دعاکن این ششمین انتقال منه و پنجمین پانکچر بود

عزیزممممم، الهی به حق این ماه عزیز و به حق امیرالمومنین پ به حق محسن زهرا دامنت سبز بشه، همینطور دامن تمام منتظران ، الهی آمین 🌹🙏⁦❤️⁩

عزیزممممم، الهی به حق این ماه عزیز و به حق امیرالمومنین پ به حق محسن زهرا دامنت سبز بشه، همینطور دام ...

ممنونم

جنیناتون چنروزه بودن؟

مال من ۳روزه بودن ولی قبلش prp کردم

خودمم هیچ مشکلی ندارم

همسرم ضعیفه

ممنونم جنیناتون چنروزه بودن؟ مال من ۳روزه بودن ولی قبلش prp کردم خودمم هیچ مشکلی ندارم همسرم ضعی ...

من یدونه جنین بلاست پنج روزه انتقال دادم عزیزم، برای شما دیرتر میگیره، حتی ممکنه تا روز شانزدهم هم بی بی چک نشون نده نگران نباش گلم، مثبت فکر کن. 

سلام بچه ها من یکشنبه حالم بد شد بستری شدم و دوشنبه زایمان کردم و بچه هارو ازم جدا کردن و پسرم رفت ...

عزیزم الهی خیلی زود سلامتیتو به دست بیاری

مبارک باشه

خدا نی نی هاتو حفظ کنه

من یدونه جنین بلاست پنج روزه انتقال دادم عزیزم، برای شما دیرتر میگیره، حتی ممکنه تا روز شانزدهم هم ب ...

عزیزم شما فکر میکنید چه مواردی تو مثبت شدنتون موثر بوده؟! اخه منم ۵ شنبه انتقال دارم ، ۲ شنبه هم پی ار پی انجام میدم، منم جنینم بلاسته، یک ماه هم فریز هستش،