2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سلام عزیزم من کلیه درد گرفتم طبیعیه بنظرت؟ شما نداشتی؟ 

سلام گلم، اره، ببین کلیه درد نیست، دقیقا منم همین حالتو داشتم، درد تخمداناس میزنه به پهلو، کم کم خوب میشی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ا گه قند نداری لیدی میل بخر بخور، میگن برای وزن گیری جنین خوبه و در کنارش پروتئین خیلی بخور، مثل گو ...

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای گلم به نظرتون این مثبته؟ روز نهم انتقال هستم، الان همسرم رفت بی بی چک گرفت گذاشتم این خط کمرن ...

ای جانم بسلامتی ایشاا... بغلشون بگیری بله ک مثبت عزیزم برای منم دعا کن روز پنج انتقالم

خدارو صدهزاربارشکر عزیزم.خداروشکر هانیل جونم.ایشالا خدا بهترین هارو برات رقم بزنه عزیزم.   &nbs ...

ممنون گلم، بروی چشم حتما، محتاجیم به دعا عزیزم ⁦❤️⁩🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خیلی بده انشالله همه منتظرا مامان بشن ولی اذیت نشن 

ببین چی بهت جواب میده خواهرم به خام تنهاچیزی بود می تونست بخوره. یبار ۲ نصف شب بردیمش دکتر اینقدر بالا اورده بود تمام گلوش خون شده بود خون بالا میاورد

خدایا شکرت
سلام عزیزم انشاءالله که خیلی زود به مراد دلت برسی عزیزم  بنظر من تعداد جنینت زیادتر باشه شانس ...

ممنون از راهنماييت ماشالا جان، راستشو بخواى خودمم گيج شدم، از يع طرف دوست دارم شانسمو امتحان كنم شايد دوتاش گرفت، از يه طرف هم ميترسم شانس جنين پسرم كم بشه اگه ٢تا انتقال بدم

قربونت برم سارا جون ..پانکچر شدم و همسرم هم عمل شد من مرخص کردن همسرم هنوز کلینیک مرخص نشده تا دوساع ...

عزیزم اصلا استرس نداشته باش

انرژی خوب بفرست برای جنینات چون اونا تو این ۵ روز سلولاشون تشکیل میشه

منم بعد از پانکچر خیلی خیلی اذیت شدم چون شکمم آب اورده بود

واقعا روزای سختی داشتم

اما همش با بچه هام از راه دور حرف میزدم

روزی که از جنین شناسی زنگ زدن و تعداد گفتن همه ی دردام فراموشم شد

تروخدا بیتفاوت نباشین جواب بدین....کی دردواژن داشته؟؟؟ کی علائم ماهارو داشته و نتیجه چیشده اخه ...

عزیزم همه مون گذروندیم این مراحل رو

هیچ چیزی تو انتقال نمیتونه علامت بارداری یا عدم بارداری باشه چون انقدر داروهای هورمونی مصرف میکنیم که باعث ایجاد کلی علائم میشه

سینه درد، درد واژن، درد تخمدان، درد رحم، پادرد، سرگیجه، تکرر ادرار، سردرد، گر گرفتن، یخ کردن، یبوست و … همه اینها طبیعیه بخاطر حجم زیاد داروی هورمونی تو بدن

فقط سعی کن آروم باشی و کار سنگین نکن تا روز آزمایش

انشالله که مثبتی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنونم عزیزم

ساراجان از مطب شخصی مشایخی راضی هستید؟

زیاد طول میکشه نوبتمون بشه؟

خودش دستگاه سونو داره؟

بعد ازمایش بنویسه میتونیم بریم رویان بدیم؟

من دیروز برا یه سونو ۴ ساعت تو رویان علاف شدم سرماهم خوردم حالم خیلی بد بود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام به همه دوستان عزيز. من هفته ديگه انتقال دارم و ىه سوال داشتم از دوستان، من يه جنين پسر و دو جني ...

معمولا خود دکترها پیشنهاد انتقال دو جنین رو میدن

ولی احتمال دوقلو شدن هم وجود داره که باید اینم در نظر بگیری