2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047474 بازدید | 684604 پست
خدا رو شکر عزیزم باردارین؟من پانکچر شدم ببار ۱۸ تا تخمک داشتم ولی ۸تا جنین تشکیل شد اونم منفی شد گفت ...

دیگه جنین ندارین؟ میخواین از نو پانکچر شین؟

منم دوبار پانکچر شدم.اما وقتی برای پانکچر دوم اوووبوست خوردم تاثیرش ر دیدم که فوق‌العاده عالی بود.

گرون و نایابه قرصش ولی ارزشش ر داره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
دکتر کوهسار نبوی، مرکز مام، داروهامم روزی چهارتا استرادیول، فولیک اسید، و مولتی ویتامین بود، البته ب ...

عزیزم من تا قبل کورتاژ آندومترم به ۱۰ هم میرسید

مشکلی نداشتم با اولین انتقال جنین مثبت شدم اما بخت باهام یار نبود...

یک سال گذشته همه نوع سیکل داشتم 

استرادیول ،پچ،استرومارین...

فعلا که اوکی نشده

پس مام هستی

منم الان تحت نظر دکتر تمیزی هستم

انشالله خیره،منتظر خبرای خوبت هستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جالب. برا ما میگن باید به 8 برسه   . دفعه قبلی 7/3 شد ولی باز دارو داد که سه روز بعد باز برگ ...

احتمالا نمای خوبی نداشته

تشخیصش درست بوده دیدی که افت کرد آندومترت

انشالله ایندفعه خوشگل میره بالا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دیگه جنین ندارین؟ میخواین از نو پانکچر شین؟ منم دوبار پانکچر شدم.اما وقتی برای پانکچر دوم اوووبوست ...

خدا رو شکر عزیزم برا منم دعا کن خدا برام معجزه کنه حتما میرم میگیرم چند دوره استفاده کردی؟

ممنونم عزیزم چسبندگی جفت به رحمه انگار باید بین هفته ۳۴ تا ۳۶ سزارین کنن و اگه چسبندگی زیاد باشه مم ...

نترس

استرس برات خوب نیست

پزشک خودت سونوت کرد؟

یعنی آندومتر توی اون دوره دیگه بیشتر از اون ضخیم نمیشه و از روز چهاردهم پانزدهم دوره شروع می‌کنه به ...

برای من اینجوریه

یعنی آندومتر توی اون دوره دیگه بیشتر از اون ضخیم نمیشه و از روز چهاردهم پانزدهم دوره شروع می‌کنه به ...

برای شما که خدای نکرد جمع نمیشد

شده بود وسطای سیکل نمای سه خطیش خراب بشه؟

عزیزم من از غربالگری اولم دیگه رفتم تحت نظر خانوم دکتر متین من که راضیم ازشون تا الان . دکتر خوبیه ب ...

مرسی عزیزم .هزینه اش چجوریه قبمت ویزیت و سونوها؟بعد هرسری میرید اونجا سونو میشین؟ممنون میشم راهنماییم کنین

ان شاالله تا قبل عید میرسی و یه عیدی حسابی میگیری از خدا    

ممنون عزیزم❤❤❤

احتمالا نمای خوبی نداشته تشخیصش درست بوده دیدی که افت کرد آندومترت انشالله ایندفعه خوشگل میره ب ...

اره اون موقع تری لاین هم نشده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله، منم شهریور ماه پانکچر شدم و الان روز هفتم انتقال هستم توکل بر خدا. ...

ممنون عزیزم از اطلاعات خوبت بله من یک سال و نیمه با اصلاح سبک ک خانم تاجیک بهم گفتن تقریبا همه این موارد رو انجام دادم واقعا استرس خ‌مهمه من الان شاید زیاد استرس نداشته باشم ولی سه ساله بزرگترین غم زندگیمو دارم تجربه میکنم و اونم از دست دادن پسر چهار سال و ده ماهم در اثر ی حادثه فقط چند دقیقه پسرم پرواز کرد من موندم و اینهمه درد ... الان سعی کردم خ رو خودم کار کنم و بپذیرم ولی متاسفانه سالگرد پسرم اسفند ماهه و می‌دونم باز  بد میریزم بهم.    خ برام دعا کنید

اره اون موقع تری لاین هم نشده بود

چیزی که خیلی مهمه تری لاین و شفاف بودنه 

سایزم مهمه اما تو شرایط بیمارایی مثه من که دیگه آندومترت به هیچ صراطی مستقیم نیست پایین ترم انتقال میدن