2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
ممنونم عزیزم چسبندگی جفت به رحمه انگار باید بین هفته ۳۴ تا ۳۶ سزارین کنن و اگه چسبندگی زیاد باشه مم ...

عزیزم دلم انشاا... ک چیزی نیست و دخترگلت رو صحیح و سالم بغل میگیری ب خودت استرس نده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم چسبندگی جفت به رحمه انگار باید بین هفته ۳۴ تا ۳۶ سزارین کنن و اگه چسبندگی زیاد باشه مم ...

عزیزم انشاءالله دعای خیر حضرت فاطمه و اولادش پشت و پناه خودت و نی نیت باشه و سالم بیاد بغلت و اصلا نیازی هم نباشه رحمو در بیارن، به خودت استرس نده، نی نی هم گناه داره، شاید موقع سزارین اصلا نیاز نشد رحمو در بیارن، خدا بزرگه، توکل به خودش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها علائمتون چیه ؟من دو روز اول تا یکم میخندیدم یا راه میرفتم دلم درد میگرفت شاید بخاطر انتقال بو ...

چند روزه انتقال دادی من دارم دیونه میشم هیچ علایمی ندارم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیز دلم همه ک از اول مثبت نمیشن ایشاا... ایندفعه مثبت میشی و نینی های گلت نه ماه میچسبن بهت

ان شالله ممنونم از دعای قشنگت. الهی آمین . ان شالله شما هم حاجت روا باشی عزیزم.      

عزیزم انشاءالله دعای خیر حضرت فاطمه و اولادش پشت و پناه خودت و نی نیت باشه و سالم بیاد بغلت و اصلا ن ...

عزیزم میشه سوال منم جواب بدی ..بالاست سوالم  ..زیر نافم سفت سفتشده نگرانم 

بچه ها لطفا هر کی میدونه جوابمو بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 امروز رفتم سونو گفت وزن بچه خوبه رش ...

سلام عزیزم

مطالب اینترنت رو رها کن چون یه سری مطلب کلی هست و مصداقی بخوای نگاه کنی شامل همه نمیشه

باید دید دکتر چی میگه

اصلا نگران نباش 

توکلت به خدا باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شوره جان شما از روز چندم انتقال اشپزی کردی و دوش گرفتی؟

روز ۶ رفتم دوش گرفتم اونم با آب ولرم زیر ۱۰ دقیقه اومدم بیرون. آشپزی میشه گفت روز سوم اخه فردای انتقال تازه اومدم خونه آشپزی های سبک و راحت انجام میدادم اصلا خم و راست نمیشدم ولی تو خونه راه میرفتم

خدایا شکرت
چند روزه انتقال دادی من دارم دیونه میشم هیچ علایمی ندارم 

من روز هشتم انتقال رو بسر میبرم.فقط اولای صبح سینه هام متورم ودرد میکنه اما بقیه روز بالمس درد میکنه.درد پریودی خفیف هم دارم.سه روز اولم لک داشتم.انشالله که جواب زحمتامون همگی ببینیم😔

عزیزم دلم انشاا... ک چیزی نیست و دخترگلت رو صحیح و سالم بغل میگیری ب خودت استرس نده

ان شاالله التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم انشاءالله دعای خیر حضرت فاطمه و اولادش پشت و پناه خودت و نی نیت باشه و سالم بیاد بغلت و اصلا ن ...

الهی آمین خدا از دهنت بشنوه

خیلی التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم مطالب اینترنت رو رها کن چون یه سری مطلب کلی هست و مصداقی بخوای نگاه کنی شامل همه نمیشه ...

چی بگم والا خیلی ترسیدم

لطفا برام دعا کن خیلی بچم سالم بدنیا بیاد