2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من ۳تاس نوشته فیبرو ادنوم می خوام با انومالی سونو سینه هم بدم چون به منم گفتن هورمون  درمان ...

منم باید برم هفته دیگه .دکتر گفت با اینکه درآوردی اما ممکنه عود کنه واسه همین هر 6 ماه باید سونو شم.نگران نباش عزیزم ایشالا که چیزی نیست من کیست و فیبروم داشتم اما پاپیلوم اون باعث شد که جراحی کنم

انشالله بزودی جاش برات سبز بشه

ایشالا.اتفاقا دکتر به منم گفت چون دور از جونه همه نی نی ها یه هو خدای نکرده قلبش ایست نکنه بهم آنوکسا و آسپرین داد.عجب داستانیه به خدا هر سری میری ترس از بعدش نمیزاره اون لحظه نفسی تازه کنی.والا من نمیدونم چرا اینقد نازایی و سقط زیاد شده.قبلا که نه تا همین 7 سال پیش من هرکی رو میدیدم تازه تووهفته 8 متوجه میشد بارداره الان هرکی رو میبینم یا تووسیکله یا سقط کرده.خدا خودش کمکمون کنه 

خانم ها کمککککک 

یکی از دوستان داره داروهای انتقال جنین فریز ر مصرف میکنه،سینافکت هم تزریق میکنه،الان روز۶ پریوده.

میگه وحشتناک خونریزی داره و همش لخته دفع می‌کنه و ازشدت خونریزی نمیتونه تموم بخوره و کمر وشکمش درد وحشتناک داره و قیمت کلیه هاشم درد داره،

سوالش اینه که آیا این از عوارض سینافکته؟ کسی تجربه داشته؟

و اینکه می‌تونه مسکن بخوره ؟ باتوجه به اینکه به احتمال زیاد هجده بهمن روز انتقال جنین هستش براش؟ مسکن ضررنکنه براش؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
منم باید برم هفته دیگه .دکتر گفت با اینکه درآوردی اما ممکنه عود کنه واسه همین هر 6 ماه باید سونو شم. ...

ممنون عزیزم خدا حافظ نی نی تون باشه منم ۶ماه یه بار سونو میشم 

ایشالا.اتفاقا دکتر به منم گفت چون دور از جونه همه نی نی ها یه هو خدای نکرده قلبش ایست نکنه بهم آنوکس ...

انوکسا واسپرین ازکی داد؟ اره اتگاری خیلی زیادشده حتی اونایی که بارداری راحت داشتن سر بعدی ها اذیت شدن

یا رب العالمین
ایشالا.اتفاقا دکتر به منم گفت چون دور از جونه همه نی نی ها یه هو خدای نکرده قلبش ایست نکنه بهم آنوکس ...

دور از جون شما

من آسپرین و انوکسا هم داشتم از اول سیکل

ولی قسمت نبود بمونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

به سوالی ذهن من رو درگیره کرده الان هرچی میگشتم چیزی پیدا نکردم من دو تا جنین 3 روزه انتقال داده بودم دیروز یه ساک باردارب دیده شد.الان اون یکی جنین چی شده؟ممکنه دفع شده باشه یا جذب؟اگه دفع شده باشه علامتی نداره؟ونبال اینم بدونم شاید اون لکه بینی جمعه گذشته واسه دفع شدن اون یکی بوده باشه؟

بچه ها سلام من امروز رفتم سونو گفت 6 هفته و دوروز هستم.صدای قلبش رو من نشنیدم اما رو خطی که تو مانیت ...

مبارک باشه مامان سخت کوش الهی بسلامتی بیاد بغلت بشه شیرینی و جایزه در مقابل تمام سختیهایی که کشیدی 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
دور از جون شما من آسپرین و انوکسا هم داشتم از اول سیکل ولی قسمت نبود بمونه

خواست خدا یه وقتا چیزب نیست که ما میخوایم منم سر دو تا سقط قبلیم خیلی سوال داشتم اما سپردم به خودش واسه همین الان بیشتر میترسم میخوام آروم باشم اما نمیتونم