2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047475 بازدید | 684604 پست

سلام بچه ها ، خواهش میکنم بخونید. به راهنمایی تون احتیاج دارم. من یکشنبه پیش پانکچر شدم و بعدش متاسفانه هایپر شدم . شکمم اب اورد و بستری شدم عمل کردم کشیدن ولی کامل خوب نشدم هنوز . ببخشید ییوست شدید شدم و احتباس ادرار . کلی امپول البومین و ستروناکس و ... میزنم . متاسفانه به سفیده تخم مرغ حساسیت دارم و نتونستم بخورم. دیروز خداروشکر مرخص شدم ولی هنوز شکمم بزرگه و تنگی نفس دارم باید کنار بیام تا ایشاله بهتر بشه. خواهش میکنم برام بنویسین چکار کنم اب شکمم زودتر جذب بشه .ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه عزیزم واسه شما کی سونو نوشته ؟ واسه من ۲۷ هفته تمام نوشته واسه تکامل جنین و دست و پاش ...

عزیزم سلام خوبید خودتو و نی نی نازت🥰

من الان ۲۸هفته تمام هستم میخوام تازه پس فردا برم برای سونو وزن و اینا شما رفتی سونو؟؟

سلام بچه ها ، خواهش میکنم بخونید. به راهنمایی تون احتیاج دارم. من یکشنبه پیش پانکچر شدم و بعدش متاسف ...

یه عالمه دوغ شور بخور عین آب بذار کنارت هی بخور. انشالله زود خوب بشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
یه عالمه دوغ شور بخور عین آب بذار کنارت هی بخور. انشالله زود خوب بشی 

مرسی گلم . چشم دوغ و‌چیزای شور میخورم ولی چون نفسم میگیرم زیادم نمیشه مایعات خورد . دعا کنین زودتر خوب شم خیلی درد کشیدم و اذیت شدم تو این یه هفته

مرسی گلم . چشم دوغ و‌چیزای شور میخورم ولی چون نفسم میگیرم زیادم نمیشه مایعات خورد . دعا کنین زودتر خ ...

اگه قند نداری آب هویج هم خوبه من اب زیاد میخوردم بهم گفتن اب خالی فایده ایی نداره 😕 چون قند داشتم میگفتن آب هویج رقیق کن بخور. شیر سویا بخور گوشت کبابی بخور دوغ بخور

خدایا شکرت
سلام بچه ها ، خواهش میکنم بخونید. به راهنمایی تون احتیاج دارم. من یکشنبه پیش پانکچر شدم و بعدش متاسف ...

سلام عزیزم، منم دقیقا مثل تو بودم، بستری شدم، آبشو کشیدن، باز آب آورد، دیگه مرخصم کردن اومدم خونه، همش مثانه ام پر بود و می رفتم دستشویی، آب شکمم به مرور خودش دفع شد(معذرت میخام ادرارم خیلی زیاد شده بود) یعنی در واقع همین آبا به مرور خودش دفع میشه، انشاءالله شما هم به زودی خوب خوب میشی، من تو بیمارستان دلستر خیلی می خوردم، می گفتن خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه قند نداری آب هویج هم خوبه من اب زیاد میخوردم بهم گفتن اب خالی فایده ایی نداره 😕 چون قند داشتم م ...

مرسی عزیز دلم چشم حتما میخورم باور کن توی عمرم به اندازه این هفته درد نکشیده بودم به خدا . کاش نفس تنگیم زودتر خوب بشه دلم میخواد دراز بکشم 

سلام عزیزم، منم دقیقا مثل تو بودم، بستری شدم، آبشو کشیدن، باز آب آورد، دیگه مرخصم کردن اومدم خونه، ه ...

سلام عزیز دلم دقیقا مثل من . از دیشب ببخشید ادرارم زیاد شده ، پس نشونه خوبیه . ببخشیدا چون یبوست داشتم همش انما میکردن خیلی اذیت شدم الان فقط سوپ میخورم میترسم غذا بخورم

بله ولی حتما پزشک متخصصتون هماهنگ کنه وگرنه جواب نمیده. حالا ما که پول ویزیتشو زده بودیم حسابشون انل ...

آهان ممنون عزیزم فکرنکنم شدنی باشه برای من😕

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم پی سی او هستم دکترم گفت تا وزنت به ۷۰ نرسه انتقال نمیدم منم در حال کاهش وزنم خدا کنه بتونم کم کن ...

عزیزم متفورمین میخوری ؟با متفورمین باید زود وزن کم کنی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم متفورمین میخوری ؟با متفورمین باید زود وزن کم کنی 

منم متفورمین میخورم روزی یه دونه خارجیشوگرفتم گلوکوفاژ تقریبا وزنم نزاشته بالا بره من الان دو ساله میخورم ولی بازم باید کم کنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم پی سی او هستم دکترم گفت تا وزنت به ۷۰ نرسه انتقال نمیدم منم در حال کاهش وزنم خدا کنه بتونم کم کن ...

من وقتی باردار بودم وزنم به ۷۰ رسید ولی الان یکم کمتر کردم ولی بازم باید کم کنم باشگاه و پیاده روی میخوام برم خداکنه زود کم کنیم آره واقعا این لاغر کردن سخته من گلوکوفاژم میخورم کمک میکنه اگه تونستی بخور آره حتما از خودمون خبر بدیم انشاالله پروانه جون سال آینده دست پر میایم و از خودمون خبر میدیم عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏