2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047583 بازدید | 684615 پست
سلام دوستان عزیز خوب هستید دوستان من الان ماه اول بارداری هستم  انتقال جنین انجام دادم و بابت ...

دکتر بوقتش هرکدوما لازم باشه قطع میکنه ولی اکه‌مشکل انعقادی داری هپارین راتااخر باید بزنی

یا رب العالمین
آب نمک غرغره کم مرتب. سوزش گلو و گوش را میندازه و شربت آبلیمو عسل بخور لیمو شیرین بخور سرماخور ...

منم رفتم دکتر قرص اصلا هیچی نداد فقط گفت دیگه خیلی بدن درد واینا کلافه ات کرد یه استامینوفن ساده بخور تاحالا ام نخوردم ولی این گلو درد کلافه ام کرده به سر زده بود دیشب سرخود چرک خشک کن بخورم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی سرخود نخوری من ۷ سال پیش باردار بودم شاید الان منع شده باشه . آزیترومایسین برای میزان آب کیس ...

آزیترومایسین چه بد که آب کیسه آبو کم میکنه خوب شد گفتی عزیزم 

من همیشه سونو میرفتم میزد آب کیسه نرمال یه دوره دکترم آزیترومایسین داد همون موقع رفتم سونو زد کمتر از نرمال که دکترم آمینوشور گرفت واینا منفی بود پس نگو بخاطر این بوده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عسلم بریزی توی آب جوش بخوری خوبه ولی زیاد غلیظ نخور کلا اینا مشکلی نداره

آره عزیزم شربت عسلو روزی چندوعده میخورم دست گلت درد نکنه

سلام.امروز آز دادم روز ۱۴ ام انتقال بودم جواب کمتر از ۲ شد.به نطر شما دو روز دیگه بازم آز بدم؟به نظر ...

عزیزم میشه بگی علایم چیا داشتی 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شربت عسل وشلغم روزی چندوعده میخورم  سوپ پیاز چجوریه؟

دوسه تا کله پیاز بزرگ نگینی کن یا تووو میکسر که حسابی خورد بشن رنده نکن بعد پیازاتو با ادویه اینا تفت بده بعد بلغور جو یا گندم و به اندازه پیازی که داری به اندازه نصف لیوان یا یه استکان پر هرچقد میخوای بزار بپزه. پیازاتم طلایی نکن در حد پنج دقیقه یکم شیشه ای بشن اصلا سرخشون نکن بعد بلغورارو بنداز تووش اگه دووس داری مرغی چیزی هم میتونی بزاری تووش اگرم نه که هیچی بزار چند ساعت بپزه که قشنگ له طور بشن

قابل باشم بازم دعا می کنم.  بعد از اینکه جواب آزمایشم رو گرفتم برای دوستام، خودت و همه اونهایی ...

عزیزم ببخش مزاحمت میشم.شما گفتید ویزیت آنلاین شدید میتونم بپرسم چطور؟؟با دکتر ایمنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم رفتم دکتر قرص اصلا هیچی نداد فقط گفت دیگه خیلی بدن درد واینا کلافه ات کرد یه استامینوفن ساده بخو ...

عزیزم برای من آب نمک قرقره کردن خیلی خوب جواب میده. اینطوری که آب کتری رو توی لیوان می ریزم، ولرم باشه، یکم نمک می زنم و بعد چند بار از بینی می فرستم بره بالا و از گلو بیرون بیاد. یکم ممکنه اولش سخت باشه اما برای پاکسازی اخلاط و تسکین درد خیلی خوبه. اگر هم نمی خوای از آب کتری استفاده کنی سرم بگیر با اون قرقره کن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم ببخش مزاحمت میشم.شما گفتید ویزیت آنلاین شدید میتونم بپرسم چطور؟؟با دکتر ایمنی

خواهش می کنم. نه من آنلاین ویزیت نشدم. فکر کنم یکی از بچه ها بودن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
زنگ زدم مطب دکترگفتن فرق نمیکنه ،خیلی ام اصرار کردم فرق میکنه گفت اگه از من میپرسی میگم فرقی نداره ، ...

ا جداا..به من گفته بودن نهایت تا روز سوم انجام بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...