2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام .قبل ازمایش خون ناشتا میشه امپول پروژسترون تزریق کرد؟

فک نکنم مشکلی داشته باشه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نگفت گفتم نمی خوام بزنم گفت خیلی باید مواظب باشی فقط گلو درد داشت  

واکسن هم بزنیم که باید رعایت کنیم.حالا دکتر هیچی من میدونم خانواده بفهمن باردارم هی میگن چرا واکسن نزدی ولم نمیکنن🤣 چون خواهرم موقع زایمانش کرونا داشت اونموقع هنوز کسی مون کرونا نگرفته بود ایتقدر ترسیده بودن چندتا باردار هم توفامیلا گرفتن ولی خدارشکر اتفاقی براکسی نیفتاد

یا رب العالمین
واکسن هم بزنیم که باید رعایت کنیم.حالا دکتر هیچی من میدونم خانواده بهمن باردارم هی میگن چرا واکسن نز ...

☺☺☺☺

ان شاالله که چیزی نمیشه

خانواده من میگن نزن

چون من خونم جایی نمیرم اصلا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم انشالله بسلامت نی نی تو بغل بگیری

قربونت گلم همچنین😘

واکسن هم بزنیم که باید رعایت کنیم.حالا دکتر هیچی من میدونم خانواده بفهمن باردارم هی میگن چرا واکسن ن ...

مبارک باشه بارداریت عزیزم

کاشکی قبل از انتقال زده بودی، همه میگن اثر منفی رو باردار شدن نداره

حالا بگو حداقل همسرت بزنه حتما که کلا خطر تو خونه تون کم بشه

ببین این واکسنها واقعا تاثیر دارن، همینها باعث شدن چند ماه پیش اونهمه مرگ و میر روزانه تو کشور کم بشه

درسته بعد از واکسن هم کرونا میگیریم ولی خیلی خفیف تره و خطرش کمتره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خیلی ناراحتم ولی می خوام سریع شروع کنم به ورزش و لاغر کردن.به نظر شما بعد از پریودی می تونم سریع برم سراغ پانکچر؟جنین فریز ندارم .خیلی سخته .دلم شکسته. همه خانواده میدونستن  و هر روز ازم میپرسیدن. و نمی خوام ضعیف به نظر برسم 

مبارک باشه بارداریت عزیزم کاشکی قبل از انتقال زده بودی، همه میگن اثر منفی رو باردار شدن نداره حالا ...

ممنونم قبلش هم ته دلم میترسیدم اثر بد بزاره اخه خیلی وقت ازواکسن نگذشته که نشون بده.

امار مبتلایان دیرو ۱۰هزار بوده امروز ۲۰هزار دوباره اوضاع خراب شد

یا رب العالمین