2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اخی عزیزم پس یه هفته بعد از شما منم میتونم تست بدم انشاالله که مثبت میشی. چند روز اول استراحت مطلق ب ...

از اول استراحت مطلق نبودم فقط سه روز اول یه کم کمتر بلند میشدم همسرم یه پیاز بلد نبود خورد کنه مجبور بودم خودم کارامو کنم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دست تنهام مجبورم کارا رو خودم انجام بدم😢

یه دوستی میگفت خدا اگه بخواد هر چی بشه بازم نگه اشون میداره

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام عزیزم خوبی؟؟مبارک باشه بسلامتی.شما بودید عزیزم که پیش زرنانی رفته بودی؟؟اگه اره میخواستم بدونم ...

سلام ممنونم عزیزم  سلامت باشی 💚

آره رفتم پیششون . گفتن آنوکسا ۴۰۰۰ بزنم و آسپرین بخورم

ولی دکتر رزاقی آنوکسا ۶هزار تجویز کرد و آسپرین هم گفتن نخورم. منم دیگه با سیستم ایشون رفتم جلو

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام پروانه عزیزم خیلی خوش اومدی دل همه مون برات تنگ شده بود

فاطمه جان ازمایش دادی منتظر خبر خوبت هستیم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم میشه از علائمتون بگید و بگید تو انتقال چه کارهایی انجام دادید

من اصلا دنبال علائم نبود همشون از ۶ هفته خودش رو نشون داد مثل درد سینه و حالت تهوع. دنبال علائم بگردی استرس میگیری. من کارهای سبک انجام میدادم اشپزی در حد آبپز خم و راست نمیشدم خودمو خسته هم نمیکردم. ان شالله با خبر بارداری میای

خدایا شکرت
انشالله که برات بنویسه خیالت راحت بشه ❤

ان شاالله مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم هنوز باور ندارم اخه تهوع هم ندارم انگار الکیه🤣

منم ندارم، الان زوده 

من از دیشب تخمدان چپم درد میکنه. نگرانم میگم کاش سونو کرده بودم

ساراجون حدود ۱۳ سال پیش خواهرم اونجا طبیعی زایمان کرد آمپول فشار زدن کلی درد کشید. اگه اونجا میری بز ...

شوره جون من میترسم خیلی میگم نکنه طبیعی ی مشکلی واسه بچه پیش بیاد حالا هفته دیگه باید برم پیش مشایخی ازش بپرسم ببینم چی میگه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ممنونم عزیزم  سلامت باشی 💚 آره رفتم پیششون . گفتن آنوکسا ۴۰۰۰ بزنم و آسپرین بخورم ولی د ...

آهان ممنون عزیزم فکردم برا ایمنی رفتین پیششون

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من اصلا دنبال علائم نبود همشون از ۶ هفته خودش رو نشون داد مثل درد سینه و حالت تهوع. دنبال علائم بگرد ...

شما کلا درد پریودی نداشتی؟ من تخمدان چپم درد گرفته از روز ۱۷ انتقالم.  نمی دونم دلیلش چیه.

آهان ممنون عزیزم فکردم برا ایمنی رفتین پیششون

برای ایمنی هم رفته بودم، گفتن نیاز به سرم آی وی آی جی نداری. دفعه پیش زدم اما. ایندفعه نزدم. یک فاکتورم مشکل داره

شوره جون من میترسم خیلی میگم نکنه طبیعی ی مشکلی واسه بچه پیش بیاد حالا هفته دیگه باید برم پیش مشایخی ...

نامه بگیری سزارین بشی اونجا بهتره. کلی دردسر کشیدیم برای این بچه ها بزار خیالت راحت باشه البته خواهرم خیلی وقت پیش زایمان کرده بود. 

خدایا شکرت