2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
هر روز نه من چن روز یه بار می زدم تا الان ۴بار زدم ...قرص ام همین طور پرتقال برا من اوایل خوب بود نم ...

آره تا دیروز پرتقال خوب بود برام. مرسی فدات شم. آخی عزیزم خیلی سخته انشالله خوب خوب بشی و از الان به بعدش لذت ببری. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
والله زدم توی گوگل یکی نوشته بود روی جنین تاثیر بد میذاره شکاف لب و نمیدونم کند ذهن میشه منم استرس گ ...

نه عزیزم اگر اینجوری باشه که دکترا تجویز نمیکنن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کل روز ...خیلی به شایعات توجه نکن دمیترون که میدن لابد می دونن عوارض نداره که میدن نگران نباش چن ...

آره خودمم همش به این فکر میکنم حتی به دکترمم گفتم واسه جنین مشکلی نداره گفت نه چون به دکترم اطمینان دارم اگه بد بود چرا بدن آخه. همون چند روز یه بار میخورم خدا خیرت بده

ممنونم عزیزم. خواهش می کنم دعا کن تشخیصش اشتباه باشه. تا هفته بعد پدرم در میاد از نگرانی. هرچند خود ...

ان شالله تشخیص اشتباس. خودتو اذیت نکن نگرانی و استرس همچی رو بدتر می کنه. با نگرانی که هیچی هم حل نمیشه. ان شالله همچی بخوبی برات پیش میره

خدایا شکرت
اب زیاد بخور  

باشه حتما. ب چسبندگی هم ربطی داره اب زیاد خوردن یا بخاطر ضخامت رحم ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله اگر چسبندگی باشه باید سیکل کنسل شه اما احتمال میدم سونو داپلر نشده باشی پس زیاد نمیشه مطمئن بود ...

نه سونو داپلر نشدم. 

وای ینی میشه ان شاالله مشکلی نباشه و بتونم انتقال بدم. توکل ب خدا

قربووونت برم عزیزم خیلی ارومم کردی. هیشکی نمیتونستم بگم بهش  و راهنمایی بخوام. دلم خیلی اروم شد ان شاالله منتظر میمونم ببینم هفته بعد چجوریه وضعیت.

ان شاالله همین روزا خودتم خوش خبر بیای که تموم شد همه مشکلاتو نی نی گلت تو دلته  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چرا بهت ال دی داده بود؟

برا شروع سیکل ک رفتم گف سمت چپ کیست دارم برا همین ال دی داد اون ماه رو

ان شالله تشخیص اشتباس. خودتو اذیت نکن نگرانی و استرس همچی رو بدتر می کنه. با نگرانی که هیچی هم حل نم ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله. 

واقعا همین طوره نگرانی هیچی  رو حل نمیکنه. توکل ب خدا. ان شاالله بهترین خیر و مصلحت رو جلوی پام میذاره

ممنونم ازت گلم  

نه سونو داپلر نشدم.  وای ینی میشه ان شاالله مشکلی نباشه و بتونم انتقال بدم. توکل ب خدا قربووو ...

قربونت برم فقط پر انرژی باش انشالله مامان بعدی خودتی😉😉

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
آخه اصلا نمیتونم هیچی بخورم به زور میخورم خیلی اوقات گشنه میمونم ☹ حالا باز تمام تلاشمو میکنم به زور ...

سلام عزیزم به این دوران جدید 😖خوش اومدی 

من اگه هر روز یه قرص اندانسترون نندازم بالا اصلا نمیتونم زنده بمونم 😅

منم تا الان همین مشکلو دارم 

باور میکنی خیلی گشنم میشه ولی هیچی نمیتونم بخورم 

من دیروز آمپول اندانسترون رو زدم 

خیلی قویه باور میکنی امروز اولین روزیه که بالا نیاوردم 

قرصامم دارم با شربت میخورم اونم به زور 

همین که روزها داره میگذره جای بسی امید هست 😅 

سلام عزیزم به این دوران جدید 😖خوش اومدی  من اگه هر روز یه قرص اندانسترون نندازم بالا اصلا نمی ...

سلام گلم.ای جانم یه روزی حسرت همین روزا رو میخوردما 😊😊😊

جدی هر روز میخوری من نگران عوارضش بودم خدا رو شکر پس مشکلی نیست. کاش منم بالا می آوردم حداقل یکم بهتر میشد حالم البته نمیدونم اینجور احساس میکنم. دیگه کم مونده تموم میشه مال شما انشالله.من طاقتم کم شده گشنمه دلم میخواد با اشتها یه چیزی رو بخورم 

به سلامتی عزیزم پس زایمان کردی خدا رو شکر انشالله که خدا برات حفظش کنه.  ممنونم خدا عزیزاتو بر ...

سلامت باشي عزيز دلم ممنونم. وااااي بهترين حسي هست كه تجربه ميكني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️