2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من روزی دوتا دارم سرساعت مشخص بزاری بهتره من یکی 12 شب یکی 12 روز میزارم غذاهم به گفته دکتر همه چی م ...

الهی فدات شم خیلی هم عالی بود الهی همه اینجا زود نی نی دار بشن منکه خیلی سختی کشیدم تا آخر این راهو انتخاب کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم پس زایمان کردی خدا رو شکر انشالله که خدا برات حفظش کنه.  ممنونم خدا عزیزاتو بر ...

ای جان

انشالله به سلامتی میری و صدا قلبشم میشنوی

سارا جان شماهنوز پردنیزولون میخوری؟

تقویتی چی؟

من فقط فولیک اسید دارم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم مثل اینکه سرگیجه طبیعی باشه حالت تهوع نداری خیلی از بچه ها این علائمارو داشتن راستی قراربود س ...

سلام عزیز دلم

فدات بشم.چقد مهربونی شما.رفتم چکاب نوشت.داروهارو نوشت.انوکسارو باید تا اخر ادامه بدم.بعد سونو هم شدم☺️

دکتر گفت ساکشو میبینم .بعد گفت بچه رو هم دیدم. گفتم یعنی چی بچه رو دیدم؟؟؟؟گفتم یدونه است؟گفت آره.ضربان  قلب هم داشت.وقتی مانتیور رو دور زد تا منم ببینم باورم نمیشد.خیلی لحظه قشنگی بود.گاهی خدا یجوری جبران میکنه که انگار قبلا چیزی رو از دست ندادی.

لحظات بارداری قسمت همه خانمای منتظر 

استرس این دوران زیاده نمیزاره آدم کامل مزه شیرینی رو بچشه.

شب حس کردم فشار خون دارم.انقدددر ناراحت شدم.

دکتر گفت دستگاهت حتما اشتباه کرده

ولی خیلی نگران فشار خون لحظه ای خودمم

😉

اره ازهمون بوده احتمالا منم دفعه قبلی داشتم اصلا کبود نشد فقط یبارش که عجله زدم کبود شد اروم وباحوصل ...

اره عزیزم منم اروم میزنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای جان انشالله به سلامتی میری و صدا قلبشم میشنوی سارا جان شماهنوز پردنیزولون میخوری؟ تقویتی چی؟ ...

قربونت برم انشالله برام دعا کن. 

بله پردنی میخورم. تقویتی که نه فقط فولیک اسید حالا امروز برم ببینم چی میده. آزمایشمم ببینه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیز دلم فدات بشم.چقد مهربونی شما.رفتم چکاب نوشت.داروهارو نوشت.انوکسارو باید تا اخر ادامه بدم. ...

وای عزیز دلم به خدا دارم اشک میریزم اگ بدونی چقد خوشحال شدم واسه قلبش ای خدا بزرگیتو شکر

درضمن مهربونی از خودته فدات بشمممم😍😘

دیگ نگفت کی بری؟ دکترت کیه ببخشید اینهمه سوال میکنم همون دکترتون سونو کرد؟

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد گوگولی😍😘

برای پلی کسیتیک هم میدن؟؟

عزیزم شما که پرونده تشکیل دادین تامین اجتماعی!هر دفعه انتقال یا هر هزینه ای رو باید ببرین همون اسناد پزشکی براتون کم کنن یا اینکه دیگه خودکار براتون پولشو میریزن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭