2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گیسو جونم خییییییلی مبارکه فداتشم الهیییی این دورانو بسلامتی طی کنی😍😍😍❤️❤️❤️

شما کی رفتی براسونو؟قلبشو کی میشه دید؟

من امروز دکتربودم گفت ۳هفته دیگه برم براسونو ۲۵ بهمن اونمدقع تقریبا دوماهم میشه.من ۱دی پریودم بوده 

یا رب العالمین
عزیزم میگم من تو هفته ۲۷ هستم بعضی وقتا زیاد تکون میخوره بعضی روزا هم کم بنظرت زیر ۲۸ هفته حرکاتش م ...

نگران نباش عزیزم 

بچه من بیشتر شبا تکون میخورد .یه وقتهایی هم تو روز سکسکه میکرد می فهمیدم. منم یه وقتهایی نگران میشدم تا میخواستم برم نوار قلب میدیدم تکون میخوره .تو دو ساعت باید حداقل ۵ تا ۱۰ تکون داشته باشه حتی کوچکترین تکون هم شمرده میشه .ولی یه وقتهایی هم بچه خوابه تو شکم .هر وقت هم شک داشتی چیز شیرین بخور حتما بعد از چند دقیقه تکون میخوره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نگران نباش عزیزم  بچه من بیشتر شبا تکون میخورد .یه وقتهایی هم تو روز سکسکه میکرد می فهمیدم. من ...

مرسی عزیزدلم😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکتر خودم گفت یکم دیرتر شروع کن باید از رویان هم بپرسم

عزیزم من الان پاشدم شام درست کنم کلی ترشح ابکی سفید داشتم طبیعیه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام.لک بینیت قطع شد انشالله؟

سلام عزیزم آره خداروشکر فقط دو لکه بود تمام شد امروز واسه اینکه خیالم راحت شه رفتم باز آزمایش دادم بتا بود 8870.حالا نمیدونم کی برم سونو.ادوز 35 سیکل هستم و روز 20 انتقال

خانما شما اولین سونوتون چندروز بعد انتقال بود؟منو دکتر گفت ۳هفته دیگه برم میشه ۳۷روز بعد انتقال

عزیزم بعدیه روزبعد انتقال شماهم سرپامیشدی دل دردمیگرفتی واین که ترشح زیاد ابکی داری

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
عزیزم بعدیه روزبعد انتقال شماهم سرپامیشدی دل دردمیگرفتی واین که ترشح زیاد ابکی داری

نه من نداشتم فقط چندروز بعدش سوزش گرفتم خیلی بدبود دردای شبیه پریودی هم داشتم.زنگ بزن بیمارستانت هرکسی فرق داره داروهامونم باهم فرق داره

یا رب العالمین