2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
عزیزم من دیروز انتقال دادم امروز بادام زمینی خوردم عیب نداره

فکر نکنم اشکالی داشته باشه تو خارج میگن نخور چون حساست به بادام زمینی زیاده من تو ایران این حساسیتو ندیدم تا الان من باقالی نمی خورم چون فاویسم تو فامیلمون زیاد داریم

خدایا شکرت
مثل شیر اب ازم خون می اومد قرمز و رون نمی تونستم برم نوار بیارم. با امپول خیلی کمتر شد تا فرداش همچن ...

مرسی عزیزم هماتومت اندازه اش چقدره ؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم تکرار بهم نگفتن فقط گفتن مثبت شدی برو مطب حالا فردامیرم ببینم چی میگه.ممکنه سونوکنه ونیازبه ت ...

گیسو جان خیلی تبریک میگم مامان شدنت مبارک باشه عزیزم .. انشالله حاملگی راحتی داشته باشی ..قسمت همه منتظرا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها مثبت شدم😭😭😭حضرت زهرا عیدیمو داد

یا خدا چقدر خوشحال شدم قربون حضرت زهرا برم ..مبارکت باشه مامان شدنت عزیزم .. انشاءالله سالم بگیری بغلت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
قربونت برم. اینجور نگو. تحمل کن. منمامروز منفی شدم. من 7 بار انتقال. چقدر وام وقرضو بدهی. خدا ما را ...

وای خداشوهرتو برات حفظ کنه

فک.نکنم شوهرمن دیگه قبول کنه انتقال بدم نمیدونم اخرش چی میشه حس مرگ داشتم از سرکاراومدم نماز نخوندم حتی فک خودکشی ام کردم اما باز ساعت چهار دیدم نمیتونم نمازمو نخونم....من که همش رد میشم چرا اینقدامتحانم میکنه

سلام بچه ها وقت بخیر‌.راجب بیمه تامین اجتماعی که گفته شد ای وی اف زیر نظرش رفته.کسایی که از ۶/۲ به ا ...

عزیزم مرسی که اطلاع دادی خدا بهت با بهترین ها عوضش بده🙏🙏🙏

کی خونریزی کرده ؟؟؟ اصلا ناراحت نباشین خدا بخواد نگهش میداره  من اینقدر تو دوران بارداری خونر ...

عزیزم میگم من تو هفته ۲۷ هستم

بعضی وقتا زیاد تکون میخوره بعضی روزا هم کم بنظرت زیر ۲۸ هفته حرکاتش مهمه خیلی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ان شاالله توی این راه همه موفق بشند  تیکرت رو می بینم امیدوار میشم  این روزها رو به خوبی ...

آن شاالله تیکرو واسه آبجیم گذاشتم که باردار هی ازش نپرسم چند هفته من باید برای سومین بار پانکچر بشم و انتقال

اون موقع بیشتر از نصف ساکم بود اخرین بار ۳ سانت شده بود

مرسی عزیزم دلم آروم شد با راهنماییات

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی چیکای قشنگم ممنون انشالله خدا دردوناهاتو حفظ کمه بالاخره منم مامان شدم باورم نمیشه😥 چیکا جا ...

ای جاااان دلم حالا حالاها باورت نمیشه نی نی های من ۳ ماهشونه من هنوز گاهی باورم نمیشه😂😂ای جااااان عاااالیه برای من روز ۱۰ بتام ۲۸۸ بود نکنه دوقلو داری مامان خانم😍😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
وای خداشوهرتو برات حفظ کنه فک.نکنم شوهرمن دیگه قبول کنه انتقال بدم نمیدونم اخرش چی میشه حس مرگ داشت ...

ان شالله خدا کمکت کنه دلت اروم بشه. واقعا شرایط سختیه. ان شالله بزودی معجزه خدا رو ببینی جواب صبرتو بگیری

خدایا شکرت
عریزم تا۹۰درصد

واقعا میدن؟ سلامت هم گفتن میده ولی من نمتونم باور کنم

آخه گفتن سپاه یه طرحی داره تو چهار تا مرکز کشور هزینه ها رایگان فلان ولی رفتم حضوری از میلا  مشهد پرسیدن گفتن نه   باید هزینه ر  پرداختو کنی و فاکتور ببری کا اونن معلوم نیس چادرشو قراره بدن یا اصلا میدن یا نه