2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
انشاالله خیره برات بهترین ها رو آرزو میکنم فاطمه جون بازم میری حرم؟ برام دعا کنی 

سلام عزیزدلم خوبی? ای جانم اره احتمالا فردا که ولادته برم. دعات میکنم فاطمه جان برات نمازمیخونم دو رکعت الهی چندروز دیگه خوش خبربیای. شنبه اینده میری درسته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لطفا هر کس می دونه جواب بده من امروز دکتر بودم ۱۵ هفته و ۵روزم دکترم پروزسترون و هپارین امو قط ...

عزیزم من مشکل انعقادی داشتم ولی دکتر هماتولوژی گفت اسپرین بخور انوکسا نیاز نیست واسه همین ۱۸ هفته قطع کرد برام پروژسترونم روزی ی شیاف داشتم بخاطر طول سرویکسم تا ۲۴ هفته داشتم

به دکترت اعتماد کن اون بهتر از همه میدونه حتما خوب بوده زمانش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم بابت اتفاقی که برات افتاده واقعا متاسفم به نظرم چند روزه بودن جنین به کیفیت جنین و ن ...

سلام مهتاب عزیز

مرسی ازت عزیزم 

تلاشمو باید بکنم حداقل اون دوتا جنینم از بین نره و اگرم رفت دیگ کاری ازم بر نمیاد چون همسرم گفت اون دوتا هم از بین برن بیخیال میشیم و دیگ رویان نمیام... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
@نگار80     میگم چند تا جنین داری؟ کی میری دوباره؟

دوتا جنین دارم عزیزم 

اردیبهشت میرم 

امروز یه درد شدید یه فشار زیاد بهم اومد داد میزدم تا دو سه تا لخته دفع شد یکم آرم شدم 

داغون شدم امروز مثل سقط چند سال پیشم.... 😢💔چشمام تار شده اصن آنقدر تحمل کردم... 

سلام لطفا هر کس می دونه جواب بده من امروز دکتر بودم ۱۵ هفته و ۵روزم دکترم پروزسترون و هپارین امو قط ...

عزیزم من هپارین رو هنوز دارم با روزی دوتا شیاف پروژسترون،،ولی خو نگران نباش روش هر دکتری با یه دکتر دیگه فرق میکنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نگارجون اول خوب با جنین شناست صحبت کن خیلی از جنینا به پنج روز نمیرسن حیفه من چون جنینام کم بود گفتم ...

آهان باشه حتما عزیزم 

مرسی ک گفتی ❤️💜❤️💜🙏

خانوما من فرداابن سینا انتقال دارم ۱۰ونیم صبح چه ساعتی باید اونجا باشم

سلام منم فردا ابن سینا پانکچر دارم ، ایشاله موفق باشی  راستی زنگ بزن داخلی ۸۱۹ و ۸۲۰ هر سوالی داری یپرس ، تا ۸ شب هستن . من ااان زنگ زدم گفتم درد دارم . زنگ زد به دکترم 

من همسرم آزو اسپرم بود. مرکز رویان پیش خانم دکتر مشایخی  انجام دادم سومین انتقالم باردار شدم.&n ...

مشایخی خیلی خوبه همش میگم کاش پولشو داشتم زایمانم میرفتم پیش خودش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من هپارین رو هنوز دارم با روزی دوتا شیاف پروژسترون،،ولی خو نگران نباش روش هر دکتری با یه دکتر ...

شمیم جان مشکل انعقادی داری ؟من نمی دونم دارم یا نه !اره دیگه باید اعتماد کنم به دکترم ...ممنون جواب دادی 

فدات سارا جون درست میگه بله اسپرین و گفت ادامه بده 

اره عزیزم نگران نباش منم اسپرین میخورم گفت تا ۲۸ هفته بخور بعد قطع کن

بعد از اون قوامی ایران نبود رفتم مام و اونجا هم انتقال های منفی داشتم ولی لولم هیدرو بود لاپارا شدم ...

الان بارداری عزیزم یا زایمان کردی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببخشیدا هی سوال میکنم ، من دفعه اولمه خیلی بلد نیستم . گفت هر طرف ۷-۸ تا فولیکول دارم . زیر دلم درد ...

بعضیا حالشون خوبه بعضیا نه 

من حالم بد شد از فرداش حالم بد بود یه شب بستری شدم هایپر شده بودم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود