2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزممم اخه چرا این کارها رو با خودت میکنی، فرستادن انرژی مثبت خوبه، ولی این کارها باعث میشه خدای نک ...

دست خودم نیست خواهری اینقد منفی دیدم که دلم زده شده الان به هیچ ریسمانی چنگ نزدم جز خوده خدا احوالمو میبینه اون اگه بخواد تو تنش زندگیمم حاجتمو میده دستش چیزی نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزيزم نگران نباش اضطراب اونقدري فك ميكني  موثر نيست اين توخونه موندنا براهمه هست من خودم ا ...

خدا به دل همه مون رحم کنه فقط خودش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دفعه سومم. انشالله این سری انتقالت موفقیت آمیزه. حالا سعی کن یکم حواست رو با کارهایی که دوست دار ...

انشاالله آخرین دفعه ت باشه و نتیجه مثبت ببینی

قربونت برم ممنونم 💓

عزیزی که 

ممنونم عزیزم باورت میشه اصن روحیه گرفتم مثبت شدی چون تو هم مشکل از همسرت بود میگم شاید خدا برا منم خ ...

خودمم باورم نمیشد چون جنین هام متوسط بود. ان شالله بزودی قسمت خودت میشه 😍

خدایا شکرت
ممنون از دعای قشنگت توکل بخدا دیگه از سرم گذشت انشاالله خدا رو سفیدم کنه

توکل به خدا

چند شنبه گفتن آزمایش بدی؟ سه روزه انتقال دادی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستان من مجبورم یک روز زودتر آزمایش بدم. بنظرتون مشکلی نداره؟چون روز قبلش نصف آمپول هاش س ژ می زنم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام دوستان یه سوال دارم من تو دوران انتقال هیچ علامتی نداشتم جز حالت پرودی رور 10 بتا سد 54 روز 13 بیتا شد 250 روز 15 شد 445 دیگه ادامه ندادم.دکتر گفت هفته بعد برو سونو.الان مسئله اینه من امروز روز 33 سیکل هستم و همچنان حالت پریودی دارم نه 24 ساعت اما تو روز 10 تا 15 دقیقه اینجوری میشم زیر شکمم تیر میکشه.دو تا شیاف و یه آمپول پروژسترونم میزنم با 3 تا استرادیول.اما خیلی نگرانم که نکنه اینم من دو بار قبل سقط شه.اصلا کلافه ام.دو روزه سینه هام سنگین شده و درد گرفته.صبحا میلم به هیچی نیست.بچه ها میشه با این علائم بارداری ادامه داشته باشه؟بعضی ها میگن این انقباض و درد و حس رو حتی تا 3 ماهگی هم داشتن.

توکل به خدا چند شنبه گفتن آزمایش بدی؟ سه روزه انتقال دادی؟

اره سه روزه انتقال دادن افتاده جمعه آزمایشم

دوستان من مجبورم یک روز زودتر آزمایش بدم. بنظرتون مشکلی نداره؟چون روز قبلش نصف آمپول هاش س ژ می زنم.

این آمپول و چرا گفتن بزنی

بنظرت دی اف شونزده چقد شانس مثبت شدن داره ؟جنین پنج روزه

عزیزم راستش من راجب dfI زیاد اطلاعاتی ندارم و اصلا انجام ندادیم

ولی خب شانس مثبت شدن فقط به دی اف آی ربط نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍