2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الهی خیرببینی  اون لحظه که فک کردم منفی شدم یه زندگی بدون بچه اومد جلوچشمم ارزوی مرگ کردم.کاش ...

عزیزمی که گلم خدا بزرگه زوده هنوز عزیزم

بمون برو آزمایش اگه میتونی صبر کنی 

منم هر از گاهی میگم منفی شدم میرم سفر چون نمی‌کشم برم خونه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت بشم عزیزم چششششم هروز دعاگووووم به خدا برا هممون ... تو هم الکی به این چیزا گیر نده استرس و د ...

چشم سعیمو میکنم خدا خودت و تو دلیتو حفظ کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم حتما دعاگوتونیم🤩🥰 

یه دنیا ممنون چشمت بی بلا

انشالله هردومون مثبتیم و همه منتظرای این تاپیک

ای خدا چی بشششه عیدیمونو از خدا و حضرت زهرا میگیریم چه هفته ی خوشی میشه خاطره خوبی میشه

مامان سبحان جان دوز داروهات بار اول و دوم چقدر بود  برا منو‌ خیلی بالا نوشته بود که به اون‌همه ...

عزیز دلم  مال قبلی دوتا النوا و 4تا منوگان و 900واحد گونال دوتا اویترال با ی ویال سینافکت که کامل استفاده نشد 

4تا فولی 3تا کشید دوتا جنین 8سلولی a کامپگت 3روزه 

یبار ای یو ای 3تا پروگوریس و بازم گونال 600واحدی و اویترال یدونه 3تا فولی خوب 

دوباره ای یو ای 8تا منو تروپین 1اویترال 7تا فولی خوب 

اینجا فهمیدم تخمدونام به ایرانی خوب جواب میده 

وآخرین تیر 1300واحد گونال و روزی دوتا 75.احدی فولتروپین آلفا اگر درست نوشته باشم با دوتا اویترال و ی ویال سوپرفاکت 9تا فولی خوب 8تا جنین اما به کیفت اولی نیست وگریدشون aوabولی 6سلولی 3روزه ن 

این بگم من ویتامین دیم دیر گذشته خیلی پایین بود رنج آزمایشگاه 35بود من 8بودم و خیلی روی باروری تاثیر داره در آخر خواست خدا و من ی معجزه میدونم 

امیدوارم که بهم نتیجه بده الهی دامن همه مون سبز بشه 

عزیز دلم  مال قبلی دوتا النوا و 4تا منوگان و 900واحد گونال دوتا اویترال با ی ویال سینافکت که کا ...

آخه بار آخر هم گونال استفاده کردی خارجی هست ؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم واقعا به تجربه ات نیاز دارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام خانما ی سوال دارم لطفا راهنمایی کنین من دکترم برا ۱۶ هفته ازمایش الفا و فیتو پروتیین نوشته بود ک نتونستم برم یعنی فک کردم مثل غربالگری اول هست باید بعد سونو بریم ازمایش بدیم حالا میگن دیگه وقتش گذشته شدم ۱۸ هفته چیکار کنم حالا 

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

ببین من ۵ بار پانکچر داشتم، ۴ بار انتقال دادم یکبارش منفی شد ۳ بار مثبت شدم و هر سه بار سقط شد ولی ...

سلام عزیزم

خیلی خوشحالم که به خودت استراحت دادی و حالت بهتره

دعاگوی شما و  همه دوستان اینجا هستم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ده

عزیزم من جنینام بلاست بودن روز ۱۰ زدم واسه سه روزه ۱۲ به بعد عزیزم زود زدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اخه خیلی بد بدنمو کشیدم صدای تق داد نزدیک تخمدانم میترسم

عزیزم نگران نباش هیچی نمیده

من عادتمه بعد از خواب خودمو میکشم از بعد انتقالمم هر روز تا الان همینکارو میکنم نگران نباش چیزی نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام بچه ها خوبین 

من پریودام منظم بود سر ۲۷روز بعد ازمایش دادم یکم تنبلی تخمدان داشتم که دارم متفورمین میخورم ولی این ماه پریودم  روز زودتر شده به نظرتون طبیعی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم