2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ان شاالله که خیره  نمی دونم عزیزم من اینجوری نشدم تا حالا ان شاالله که نشونه مثبت شدنه نگران ...

مرسی سارا جان

والا هر روزش با هزار استرس میگذره

انشالله خیره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نه برا پانکچر اویترل داشتم که خیلی وقت گذشته

عکس بیبی چک دیروز و امروزتو میزاری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی سارا جان والا هر روزش با هزار استرس میگذره انشالله خیره

میدونم عزیزم

ولی استرس سمه

استرس مانع لانه گزینیه به هیچ چی فکر نکن فقط بسپار بخدا اگه اون بخواد میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره فک کنم استفاده کنی خونرسانی بهتر بشه عزیزم من از اول انوکسا آسپرین داشتم یه سه روزی هست دکتر آسپ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم، حتما بهش میگم، سلامت باشی گلم، انشاءالله💕💕💕

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
موفق باشید دوست خوبم 

سلام عزیزم واقعا ممنونم از راهنماییت ، امروز آمپولمو خیلی آروم زدم ، درسته موقع تزریق خیلی زیاد درد داشت ولی خداروشکر بعدش خیلی جاش بهتر از دیروزی هست . کم دردش کمتره هم التهابش . به همسرم گفتم خدا ایشاله به این دوستم که بهم گفت آروم تزریق کن خیر بده انشاله به ارزوش برسه . به خدا دیشب از ترس درد تزریق این امپوله خوابم نمیبرد ولی الان حالم خوبه ، بازم مممنونم ازت     

عزیزم چرا میخواستی اهدایی بگیری ؟ به خاطر ذخیره بود یا چیز دیگه ؟ بار دوم چیکارا کردی که تخمکت زیاد ...

چون سنم بالاس و سقط مکرر بارداری طبیعی داشتم 

دکتر میگفت تخمک پوچه 

هرکاری که گفتن کردم هرچی گفتن خوردم طب سوزنی رفتم 2ساله لب به سردیجات نزدم 40روز دل وکمرم با روغن ساهدونه ماساژ دادم سلفون کشیدم با شال بستم دوسین صبحا خوردم دمنوش رازیانه وزیره خوردم 

اول لطف خدا دوم لطف خدا سوم هم معجزه ی خدا بود 

من با دارو ایرانی تخمکام زیاد بود همیشه اینجوری بودم 

مبدونی مثلا من از صبح ۵ الی ۶ بار رفتم دستشویی حتی الان باز فک میکنم ادرار دارم و واژنم یه جوریه د ...

وووای ویهان جوون دقیق مثل منی منم اینقد دستشویی میرفتم دیوونه شده بودم از روز 10 اینا شروع شد همش ادرار داشتم و تکرر ادرار گرفته بودم به عال نیک بگیر انشاالله که مامان شدی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم واقعا ممنونم از راهنماییت ، امروز آمپولمو خیلی آروم زدم ، درسته موقع تزریق خیلی زیاد درد ...

سلام دوست خوبم، ممنونم از لطفت، فدای قلب مهربونت، خداروشکر که موثر بوده 

موفق باشی 

انشاالله دامن شما و تمام عزیزانی که منتظرن سبز بشه و با دعای خیر شما عزیزان من هم طعم مادر بودن رو بچشم 

جنین رو فرستادیم واسه آزمایش ژنتیک هنوز جوابش نیومده اگه خدای نکرده ژنتیکی باشه باید پی جی دی کنم اگ ...

دقیق منم نگران این بودم نکنه مشکل ژنتیکی داشته جنین و مجبور بشم پی جی دی کنم و هزینه هام ده برابر بشه تا چواب آزمایش جنین اومد استرس شدید داشتم ولی شکر خدا سالم بود و بین ده تا زن باردار دوتاشون قلب جنین تشکیل نمیشه و از شانس بدم منم تو اون دوتا بودم!!! انشاالله شمام سالمه جواب آزمایش و خیالت راحت میشه عزیزم 

خیلی پیش میاد من اون سه شبی که بستری بودم بالای ده تا سقط با من بودن همشون با سن بارداری 6 ماه و 7 ماه بودن با بچه های مشکل دار

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبدونی مثلا من از صبح ۵ الی ۶ بار رفتم دستشویی حتی الان باز فک میکنم ادرار دارم و واژنم یه جوریه د ...

دختر مبارکه 🎉🎉🎊🎊🎊🎊☺️☺️☺️☺️😉😉😉😉😉😗😗😗😗😗😗🥰🥰🥰🥰🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🎂

😉