2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم یهو توی این هفته متوجه شدی وزن بچه کمه؟ نرمالش چقد باید باشه؟ دلیل خاصی داره که کمتر میشه؟ من ...

من حواهرم تهوع خیلی شدید داشت تا ۹ ماه ولی بچه ۳۵۰۰ بدنیا اومد. خواهرم تا ماه پنجم چند کیلو کم کرده بود. خیالت راحت باشه بچه رشد خودشو داره

خدایا شکرت
رویان اینجوریه ک قبل انتقال باید زن و مرد تست کرونا بدن روز انتقال باید جوابش همراهمون باشه ک قبول ...

ای بابا پس نمیشه یعنی؟ 

چقد روش حساب کرده بودم چون وقتی اون بدونه عذاب و استرس خودم بیشتر میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید حتما باشه عزیز دلم. راستی یه سوال دوس داشتی جواب بده عزیزم شما سه تا بچه دارید درسته؟ یا اشتباه ...

عزیز دلم شما با مامان سبحان 7 اشتباه گرفتی ما هردوت کاربریای قدیممیم آره خدا راشکر اولی انتقال دومی وسومی سوپرایزی خدا شد براش 

مرسی نیکاد عزیزم  خیلی خیلی ممنون از همدردیت  خدا باید به ما صبر بیشتری بده به نسبت بقیه ...

میدونم چی میگی عزیزم قشنگ درک میکنم چون دردشو کشیدم انشاالله خدا جواب دل مامانامونو بده 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات عزیزم، فقط یه جنین پنج روزه داشتم که انتقال دادم، نه هنوز بی بی نزدم، کلا بعد از سه بار میکرو، ...

عزیزم آرام باش این همه زحمت کشیدی ای همه داروهای هورمونی و این همه هذینه کردی 

اونا که نمیدونن خودت دوری کن از تنشا 

جواب نده به هر بهانه 

یا بگو شوهرت جواب بده 

فک نکنم بشه، چون شناسنامه زن و شوهر میخوان و با چهره تطبیق میدن، مرکز اصفهان ک اینطوریه

من کلنیک خصوصی میرم 

صحبت میکنم ببینم میشه یا قبلش شوهره ببرم یا بعدش 

بگم امصا کنه که تو همون دوران ندونه که انشاالله سوپرایزش کنم