2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
خیلی خیلی متاسفم نگار جان ایشالله آخرین بار باشه که اینجوری ناراحت میشی و خیلی زود معجزه خدا شامل حا ...

دیگ هیچی حالمو خوب نمیکنه 

حتی دعا و و و 

آنقدر روحم خستست 😢

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
شد ۵ عزیزم

ای وای مگه میشه😭😭😭

نمی دونم چی بگم خیلی ناراحت شدم😔😔😔😔😔

عزیزم این دفعه حتما ازمایشای ایمنی و انعقادیو انجام بده

خیلی متاسفم ان شاالله بزودی بیای خبر بارداریتو بدی

خودم خیلی شوکه شدم نمی دونم چی بگم ی ذره دلت اروم شه😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ابجی من پسرش با وزن دو کیلو هفته37 به دنیا اومد هزار ماشالا از نوزادیش تا الان از همه همس ...

عزیزم خداروشکر، چقدر خیالم راحت تر شد، ممنون بهم گفتی گلم😘😘😘

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
باورت میشه دنیا رو سرم خراب شد... 

خدا نکنه دختر نگو دفعه بعدی ان شاءالله می دونم الان نمی تونی بهش هم فک کنی اما زمان  بگذره خدا کمکت می کنه دوباره با امید  شروع میکنی مطمینم ....خدا به بهترین معجزه شادت میکنه 

سلام،  گلم نگران نباش ان شالله ک تو همین چند هفته حسابی وزن میگیره این نگرانیها انگار تمومی ند ...

ممنون عزیزم، انشاءالله❤🙏

من هنوزم که هفته 34 ام میزارم، دکتر قطع نکرده، حالا این هفته برم دکتر ببینم نظرش برای قطع یا ادامه چیه، ولی نگران نباش، اشکالی نداره بیشتر استفاده کردی هیچی نمیشه عزیزم.

فدای سرت گلم . میدونم‌که الان حال خوبی نداری ولی خدا خیییلی بزرگه . انشالله که بحق حضرت فاطمه به زود ...

مرسی از همدردیت عزیز دلم 

دیگ روحی برام نمونده مثل مرده ها میمونم 

شوهرم گریه میکرد بخاطرم بمیرم براش

والا خدا از هر دکتری بالاتره اگر بخواد بده میده

ولی چنان شکستی خوردم ایندفعه انگار یکجا روحم مرد... 

سلام برنجک جون خوبی نی نی حالش خوبه خوب منم تو ۳۴ هفته بهم گفت شکمت خیلی کوچیکه و مشکوک شد به iugrرف ...

سلام گلم، ممنون، خداروشکر، تو خوبی عزیزم؟ اره بقیه فاکتوراش خوب بود خداروشکر، ولی در مورد رشدش گفت، تو 28 هفته 1.300 بوده، بعد 33 هفته 1.818 گرم، به این خاطر گفت روند رشدش نسبت به قبل کمتره، به همین خاطر گفت هر هفته باید سونو شی و نوار قلب بدی، آره لیدی میل شنیدم خوبه، ولی من یه مدت قندم بالا زد، اینم داخلش یه مقدار شکر داره، می ترسم بخورم قندمو بهم بزنه.

دیگ هیچی حالمو خوب نمیکنه  حتی دعا و و و  آنقدر روحم خستست 😢

الهی بگردم عزیزم حالتو درک میکنم منم دوبار منفی شدم ولی سعی کردم نا امید نشم و بازم ادامه بدم دیگه ماها مجبوریم با خواست خدا کنار بیایم گلم شمام نا امید نشو بزار رو حساب حکمت ایشالله اینسری نتیجه مثبت میگیری عزیزدلم سعی کن اینروزا با همسرت بیشتر باهم وقت بگذرونید یکم روحیتون رو اوکی کنید دوباره شروع کنید خدارو چه دیدی شاید اصلا طبیعی خدا بهت یه نی نی سالم داد فقط بخودش توکل کن که جز اون کسی نمیتونه ....

از صمیم قلبم برات دعا میکنم عزیزم انشالله دلت هرچه زودتر آروم بگیره و بزودی خبر مادرشدنتو بشنویم😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام ب همه منفی شد تو شوکم هنوز 

عزیزم خیلی متاسفم

انشالله خدا خیلی زود دلت رو شاد کنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای وای مگه میشه😭😭😭 نمی دونم چی بگم خیلی ناراحت شدم😔😔😔😔😔 عزیزم این دفعه حتما ازمایشای ایمنی ...

فدات شم تو عزیزی خداوند حفظ کنه نینیتو

بخدا بقدری داغونم دنیا برام تموم شده انگار... 

کاش از اول منفی میشد آنقدر بازی درنمیاورد

خدا نکنه دختر نگو دفعه بعدی ان شاءالله می دونم الان نمی تونی بهش هم فک کنی اما زمان  بگذره خدا ...

در مورداین یک مسئله تو زندگیم ک خیلی آزارم میده بعید میدونم

چون هیچ کودوم از درخواست های ما برای خدا کاری نداره 

پس میتونه و نمیده... 

ببخشید این آزمایش بتا جدید را حتما باید تو همون آزمایشگاه ک دوتا آزمایش بتا قبلی را انجام دادم انجام ...

ایشالا میدی خیالت راحت میشه عزیزم

اره همون ازمایشگاه بده که رنجش بیاد دستت