2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047312 بازدید | 684588 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان بیبی مدیکور زدم هاله زد بنظرتون چقدر امیدوار باشم؟

وای جانم عزیززززززززززززم مبارکه خیلی مبارکه نمیدونی چقد خوشحال شدم قشنگ ذووووووووووق کردم😅😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نه متاسفانه ازین نیستش واقعا نمیدونم چرا بالا نمیره 🤕

من شنیدم قرصش فقط جذب و میبره بالا هر جا افتابه با لباس کم برو البته الان م زیاد نیس ولی افتاب شد برو بیرون در حد پنج الی ده دقیقه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم ایشالله که خیره. والا شیاف فکر کنم بستگی به شرایط هر فرد مختلفه مثلا من تازگی برای حذفش کرد د ...

آنا جون من الان وارد 29 هفته شدم،  شما از هفته چند قطع کرد برات و چجوری؟ ممنون میشم جواب بدی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آنا جون من الان وارد 29 هفته شدم،  شما از هفته چند قطع کرد برات و چجوری؟ ممنون میشم جواب بدی

من 28 هفته گلم قطع شد روزی یکی داشتم که گفت دیگه کلا استفاده نکن من آمپول پرولوتون هم داشتم هر ده روز یکبار که چون شیاف رو قطع کرد گفت سه تا آمپول پرولوتون رو هر ده روز یدونه بزن بعد کلا آمپولم قطع.

البته کلا نظرش بود که شیافمو هفته پایینتر قطع کنه و وقتی آخرین بار که رفتم پیشش گفتم یدونه شیاف دارم گفت برای چی دیگه نیاز نیست که. انگار سری قبل یادش رفته بود خودش بگه حالا شما هم خودت یادآوری کن والا دکترا خیلی حواسشون جمع نیست انگار 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
من 28 هفته گلم قطع شد روزی یکی داشتم که گفت دیگه کلا استفاده نکن من آمپول پرولوتون هم داشتم هر ده رو ...

واقعا حواسشون نیست، دکتر من ماهی یه بار ویزیتم میکنه اخرین بار ک رفتم گفت ادامه بده حالا فردا باز نوبت دارم بهش میگم، ممنونم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ممنونم انشالله هردومون مثبت میشیم شمارایادم نیس ولی حس میکردم هرکی ابان واسفند پارسال بامن بوده بچه ...

سلام عزیزززم خیییلی مبارکه.🤩🤩🤩

نه عزیزم شما تنها نبودی منم اسفند منفی شدم. ان شاالله من و همه منتظرام ببینیم این روزارو🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱