2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
فک کنم منم پریود شدم  روز ۱۴ انتقال  مگه با وجود پروژسترون هم پری میاد؟

ببین عزیزم انشاالله که مثبتی و چیزی نباشه چون خونریزی تو آی وی اف طبیعیه همینجا کاربر ماشالا جون خونریزی کرد ولی باردار بود ولی امکانش هم هست پریود باشه چون ما سه تا دوست بودیم تو یه رور انتقال داشتیم کنار همم بودیم اونا هردوشون قبل از آزمایش خونریزی کردن با وجود کلی شیاف پروژسترون و آز دادن منفی بودن خلاصه بد به دلت راه نده شاید هماتوم داشته باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سینال اف ۹۰۰ Hmg عضلانی میزدم بعده یه هفته هم صبحا ستروناکس دوره ناف البته فک کنم پنجتاش بالغ نباشن ...

دقیقا داروهات مثل مال من بود منم تخمک زیاد داشتم شما pco هستید؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببین عزیزم انشاالله که مثبتی و چیزی نباشه چون خونریزی تو آی وی اف طبیعیه همینجا کاربر ماشالا جون خون ...

من بی بی زدم مطمعنم باردار نیسم عزیزم من سوال بود برام فقط وگرنه مارو چه به بارداری و خوشحالی😔

دوتا و کیفیت متوسط😢😔بعد اونهمه زحمت  دگ ام جنین ندارم باید برم از اول😭داغونم خداااا

هنوز زوده بخوای بگی نتیجه نگرفتی ان شاالله که بارداری عزیزم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من بی بی زدم مطمعنم باردار نیسم عزیزم من سوال بود برام فقط وگرنه مارو چه به بارداری و خوشحالی😔

اینو نگووو ببین عزیزم منم خودم درد کشیدم میدونم سخته منم با کلی خوشحالی و بی بی مثبت و بتای خوب قلب جنین تشکیل نشد و مجبور به سقط و کورتاژ شدم الانم دارم بی بی های مثبتم و نگاه میکنم و آه میکشم تازه یکم خودمو پیدا کردم😭 کاش اگه از اول قراره اینجوری بشه همون اول نشه تا زجر سقطم نکشیم مطمن باش ماهام خدا یه خوبشو برامون کنار گذاشته حتما وقتش نرسیده همه چی به وقتش اتفاق میفته زوری نیست ماها باید قوی باشیم تا بتونیم سرپا باشیم و دوباره ادامه بدیم 

من تنبلی ام ندارم ولی نمیدونم چرا تخمک نداشتم زیاد😢

آخه اونایی که تنبلی دارن تخمک زیادی دارن و معمولا هایپر میشن خوب شما که تنبلی نداری تا تخمک زیادی داشته باشی

اینو نگووو ببین عزیزم منم خودم درد کشیدم میدونم سخته منم با کلی خوشحالی و بی بی مثبت و بتای خوب قلب ...

شوهرمم میگه خداا خوبشو کنار گذاشته به وقتش سورپرایزمون کنه...خدااا میدونه من طاقت ندارم میدونه من چقددد بدبخت و ضعیفم حداقل جنین ام ندارم دلم خوش بشه