2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
اره دیگه تا ۳۴ اینطورا حدودا جاش بازه محکم میزنه مثلا پسر من دیگه نمیتونه زیاد بچرخه بیشتر یا خودشو ...

من تهوع اولا نداشتم کلا خداروشکر راحت بودم الانا هم وقتی خیلی نی نی تودلم تکون بخوره یه حالت تهوعی میگیرم بسکه دلم میپیچه بهم انگار خخخخ 

ایشالله شما براحتی زایمان کنی عزیزم و همه خانما این حسو تجربه کنن به امید خدا😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات عزیزم، فقط یه جنین پنج روزه داشتم که انتقال دادم، نه هنوز بی بی نزدم، کلا بعد از سه بار میکرو، ...

عزیزم انشاالله این بار مامان شدی دیگه اگه استرس نمیگیری بی بی بزن ایشالا که مثبتی و حال دلت عوض میشه شما جنینت 5 روزه س من 3 روزه بود ولی روز 9 مشخص شد ولی اینقد اعصاب خودتو خورد نکن دیگه گذشته بخدا به اینا نیس نه به استراحته نه به خوراکه فقط خدا بخواد کافیه هزارتا عصبانی شدن و استرسم پیش بیاد مشکلی پیش نمیاد پس آرامش خودتو حفظ کن انشاالله با بتای بالا خوشحالمون میکنی و  بیای همینجا از زایمان اینات حرف بزنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام کسی تجربه مسمویت بارداری   داشته من ادرار ۲۴ ساعته دادم چون فشارم بالا می رفت بعد تو جواب ...

سلام

حالت چطوره؟ورم شدید داری؟هفته چندمی؟تحت نظر باش .مراجعه هاتو به دکتر بیشتر کن.

من مسمومیت داشتم .

😉

عزیز از کجا فهمیدی که مشکل انعقادی داری؟؟؟؟ 

آزمایش دادم عزیزم باید ازمایش ایمنی انعقادی بدی.مخصوصا سی دی مارکرارو که اصله تو ایمنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فردا قشنگم...  مامانم از ذوقش ب خواهرم گفت  آنقدر خجالت میکشم اگ منفی شم فردا  حال ...

الهی قربونت برم. ان شاالله فردا میای همه مونو خوشحال می کنی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آزمایش دادم عزیزم باید ازمایش ایمنی انعقادی بدی.مخصوصا سی دی مارکرارو که اصله تو ایمنی

میشه عکس ازمایش هات برام بفرستی؟؟ یا اسم ازمایش هایی که انجام دادی(مربوط به ایمنی انعقادی) ؟؟؟ 

منتا الان 3 بار افت بتا داشتم. ولی دکترم. برام ننوشته

عزیزم انشاالله این بار مامان شدی دیگه اگه استرس نمیگیری بی بی بزن ایشالا که مثبتی و حال دلت عوض میشه ...

عزیزدلم انشاءالله خدا بهترین رو واست بخواد خوشبخت بشی چقدر حرفات بهم آرامش داد🌹🌹🌹🌹

روماتولوژی بهم دارو داد بعد دو ماه گفت دوباره فاکتورهای ایمنی رو آزمایش بده. دکتر فوق تخصص هماتولوژی ...

ممنونم‌خواهری..

ببخش‌من‌سوال‌زیادمیپرسم🤦‍♀️

من‌هموتلوژی‌رویان‌رفتم.

عزیزجان‌من‌رفتم‌رماتولوژی‌نامه‌میده‌.دوباره‌بایدبیارم‌برادکترایمنی؟.

شمابیمه‌تون‌چی‌هست؟

آیابیمه‌سی‌دی‌مارکرهاروقبول‌میکنه؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دقیقا من با ذخیره ی تقریبا 1یکبار با دوتا النوا و6تا پیورگان 4تا تخمک دوتا جنین  با8تا اچ ام ج ...

منم این بلا سرم اومد با النوا۴ تا دونه تخمک داشتم اما با سینال۱۲ تا

بدن هرکس متفاوته واقعا