2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
بعد انتقال چن تا استرادیول داشتین به نظرتون 5تا زیاد نیس

من انتقال اولم ۴ تا استرادیول داشتم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بله،حرفتون کاملا درسته من این بار که انجام دادم دز داروهای بالا بود و با وجود تقویت و ورزش کردن تخم ...

عزیزم ببخشید که میگم اما به نظرم با ذخیره۱ واقعا چرا به اهدایی فک میکنید دکتر و داروهاتونو عوض کنید تووی سیکلای جدید قرار بگیرید جواب میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کانت بوست پیدا کردم اما فرتیل نیست خیلی خسته شدم 😔😭

آره میدونم خیلی سخته و خسته کننده .حالا فعلا با داروهای دیگه خودتون رو تقویت کنین تا زمانیکه اینا رو پیدا کردین استفاده کنین  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هیوا جون دقیقا چن هفته ای که رفتی انومالی ؟تهوعت چطوره کم شد ؟من بعضی روزا بهترم بعصی روزا نه ..سوزش ...

امروز بهم گفت هجده هفته و یک روز که حساب خودم دوروز بود با ان تی ! تهوع نه همین چندروزه اخیر اینقد حالم بد شد کلا تووو دسشویی نشسته بودم! اما خوبیش اینه یکم با قرص داره کنترل میشه که معلومه شدتش کمتر از گذشته شده! اما هنوز خیلی زیاد دارم طوریکه صبح نتونستم اب میوه یا شیرکاکائو بخورم!! من ریفلاکس و درد معده هم اضافه شده ببشتر شده قبلا کمتر بودن اینا

خدارپشکر کمتر شدی اما تا دیدی داره زیاد میشه قرص و امپول و بزن حتما

اگه کسی میدونه راجبش خداخیرتون بده راهنمایی کنین  اووبوست ام خوبه واس خودم بخورم

اوابوست خیلی خوبه ،فرتیل اید برای بانوان هم هست اگه خواستی بخور 

برای آقایون هم فرتیل اید خوبه بیشتر رویی كیفیت اثر داره ،موتلیتی بوست روی تحرک تاثیر داره ، کانت بوست روی تعداد تاثیر داره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ام آر آی همون اسکن هستش که از مغز میگیرن ؟ 

ام آر آی با امواج مغناطیس انجام میشه

اسکن با اشعه ایکس

هر دو رو از همه جای بدن میگیرن، کاراییشون فرق داره، بستگی داره دکتر چی بخواد

برای رحم معمولا ام آر آی میدن

کانت بوست پیدا کردم اما فرتیل نیست خیلی خسته شدم 😔😭

ببین خودتو به خاطر پیدا نشدن قرص خسته نکن من همسرم تا حالا خارجی و ایرانی هر چی بگی خورده از همین فرتیل و موتلیتی و کانت بوست دو دوره کامل خورده اما به نظرم تقویتی ایرانی و خارجی خیلی باهم فرق ندارن اگه پیدا نمیکینی جایگزین ایرانی بگیر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش