2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
سلام دخترا خوبین تو خونه نمیتونم چیزی بگم اومدم اینجا درد و دل  نمیدونم چرا از خودم ناامید می ...

نه به علایم ریط داره نه به بلند شدن و اینا ...پس صبور باش خودتو با فیلم و ...اینا سرگرم کن کمتر بهش فک کنی من کلیپ های ریوندی و نگاه می کردم خیلی حالمو خوب می کرد بی خیال میشدم 

سلام دخترا خوبین تو خونه نمیتونم چیزی بگم اومدم اینجا درد و دل  نمیدونم چرا از خودم ناامید می ...

نگران نباش.من خونه اومدم زمین میخوابیدم و زمین مینشستم.بلند شدنی دستمو دیواری ،پشتی،میزاشتم.

حتی دسشویی معمولی نشستم .بلند شدنی از دیوار کمک میکردم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به علایم ریط داره نه به بلند شدن و اینا ...پس صبور باش خودتو با فیلم و ...اینا سرگرم کن کمتر بهش ...

میشه بگی پتو میندازم روم مضره یا نه 

رحمم گرمه میترسم گرما اثر بدی بذاره آخه زود سردم میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

واا چه ربطی داره مگه بچه تو مثانته که با دسشویی بیفته منم بعد انتقال فوری رفتم دستشویی 

من اتاق گاهی اوقات پتو میندازم روم این مضر نیست  من متاسفانه کتاب دسترس ندارم تو گوشی مطالعه م ...

اینکه میگن گرم‌نکنید یعنی کیسه ابگرم رو رحم ندارید یه همچین  چیزی وگرنه پتو که نه دختر ...من ۴ساعت پشت ماشین درازکش بکوب افتاب بهم‌زد کلی اذیت میشدم هی تکون می خوردم به اونا نیست همچی دست خداست 

کسی بوده حسش مثل من باشه.😔😔😔😔

من حس ام همیشه مثل تو‌ هست نگران نباش تنها نیستی ،این ای وی اف کلا با روح روان بازی میکنه خیلی سخته ، البته من انتقال اینا ندادم اما بالاخره این راه اول و آخرش همش استرسه 

توام نگران نباش روز چند انتقالی ؟

من موقعی که برای تخمک کشی رفته بودم همه اونایی که انتقال داده بودن بعد انتقال زود رفتن مثانه شون رو‌خالی کردن گفتن قبل انتقال باید مثانه پر باشه دستشویی داریم پس تو نگران چی هستی 

با زور زدن هم جنین طوریش نمیشه نترس اگه خدایی نکرده جنینی نخواد بگیره جذب میشه با زور زدن نمیاد که بیرون

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من اتاق گاهی اوقات پتو میندازم روم این مضر نیست  من متاسفانه کتاب دسترس ندارم تو گوشی مطالعه م ...

هوا خيلي سرده منم پتو ميندازم روم نميدونم دقيقا مضره يانه ولي بعد از اونهمه اتفاق كه برام افتاده به اين نتيجه رسيدم نسبت به كارام بيخيال تر باشم اگر قرار باشه گرفته گرفته 

كي باشه اين انتظار تموم بشه واقعا درد اونهمه دارو و مشكلات يه طرف انتظار خودش يه طرف 

عزیزم منم علائمی نداشتم فقط یه شب دلدرد پریودی گرفتم همین منم انقدر ناامید بودم که ازونطرف زده بودم به بیخیالی دنبال این بودم که برم کدوم باشگاه بعدش ثبت نام کنم همش برا بعدش داشتم برنامه میریختم من هیچ امیدی نداشتم همش به خودم میگفتم مگه همه باید بچه داشته باشن من میرم این آخرین جنینامم انتقال میدم که دیگه بعدا نگم تلاش نکردم دقیقا برعکس دفعه اول انتقالم اما خدا بهم نشون داد در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است توام همش اینو با خودت بگو من نشستم فیلم و سریال کمدی دیدم و خودمو تا جایی که تونستم زدم به بیخیالی چون اصلا و ابدا امیدی نداشتم منم بعد انتقال آخرین نفرات چون بودم حتی نتونستم یه ذره دراز بکشم سریع بهم لباسامو دادن داشتن همه میرفتن ۸ شب بود🥴گفتم ایندفعه عمرا بگیره روز ۳ انتقالمم یه گربه پرید جلو از ترس سکته کردم اما با همه اینا لانه گزینی انجام شده بود باور کن اصلا دست ما نیست برا همین میگم انقدر استرس نداشته باش به خودت بگو اگه لانه گزینی انجام شده باشه اون جنینا گناه دارن میدونی چقدر روشون تاثیر منفی میذاره این استرسات؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
واا چه ربطی داره مگه بچه تو مثانته که با دسشویی بیفته منم بعد انتقال فوری رفتم دستشویی 

اخه اکثرا تو مرکز بهم گفتن چرا دسشوییتو نگه نداشتی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

خب پتو نکشی که سردت میشه.

پس ببین الان شما داری بیخودی فقط به خودت گیر میدی.

البته منم خیلی موقع ها وسواس فکری دارما.

😉

عزیزم منم علائمی نداشتم فقط یه شب دلدرد پریودی گرفتم همین منم انقدر ناامید بودم که ازونطرف زده بودم ...

دعام کن عزیزه دلم منم سومین انتقالم هستش و همسرم خیلی امید داره

سلام عزيزم منم روز هشتم انتقالم علايمي ندارم منم خيلي زود رفتم بعد انتقال دسشويي وخيلي اتفاقاي ديگه ...

گلم نگران نباش منم یک ساعت قبل انتقالم قبل اومدن ب خونه رفتم دستشویی اما خداروشکر مثبت شد

@favali    

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
خداروشکر عددت زیاده میتونه ۲تا باشه😍😍 چندتا انتقال دادی؟ فردا میری آزمایش تکرار درسته؟

خانما گفتن به عدد بتا ربط نداره.

فردا تکرار رو میرم خیالم راحت بشه

یکی بلاست بود .یکی کامپکت.

😉