2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047190 بازدید | 684580 پست
دکتر من همش ال کارنتین بهمون میدا و میگفت لاغر کنید

ال کارنیتین باعث کم شدن وزن میشه ؟بخرم مصرف کنم ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌من کیست آندومتریوز داشتم همسرمم اسپرمش داغون رفتیم‌ اول ابن سینا اونجا یه بار میکرو کردم کلا د ...

مبارک باشه💚

عزیز دکترتون فرش انتقال دادن یا فیریز؟ داروهای قبل پانکچرتون چیا بودن؟ الونوا هم بود؟

سلام مهربونم، من اسم تمام منتظرای این تاپیک رو وقتی بستری شدم نوشتم رو کاغذ تا اخرین لحظه باورکن دعا ...

سلام عزیزدلم خوبی؟ بخیه هات اذیت نمیکنند؟ 

ای جانم من فدای تو بشم الهی, اینقدری که تو خوب تعریف کردی من اشک توچشمام جمع شدکلا, حتماخدای بزرگ صداتو شنیده خیلی خیلی ممنونم, الهی خداگل فرزندتونگه داره وتمام شادی هاوموفقیتاشو ببینی الهی

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

بله عزیزم من خیلی دوسشون دارم و از اولی که رفتم پیشش با اعتماد کامل رفتم. بله شماره واتساپ میدن  ...

چیکا جون شماره واتساپی که دست منشی هست رو منظورتونه؟ آخه بمن اینو دادن و گفتن سوالو از منشی بپرسم اون یه روز طول میکشه تا بعد زنگ بزنی جواب رو منشی از دکتر بپرسه.گفتم نکنه شماره خودشونو میدن ولی بمن ندادن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
اله جانینان آره این ضخامت هم مسأله ای شده برامون توکل بخدا انشاالله همه چی جور میشه  من اینقد ...

سلاممم عزیزدلم خوبی؟ سلامتی؟ استراحتات چطوریه؟ خدا وروجکاتو نگه داره وانشالله خوش خبربیای. دلم خیلی روشنه

ممنون توکل بخدا فعلایکم وزن کم کنم بعدش خداببینم چی میخواد

قربونت‌برم‌عزیزی خوب‌کردی..ببین‌نون کلا‌بزارکنار‌..برنجم‌کم‌خیلی‌کم.بشقابت‌پرسالاد‌کن‌..یک‌چهارم‌هم ...

ای جانم اره واقعا درست میگی برنجموکردم عاشق برنجم من مثلا

توکل بخدا انشالله که لاغرکنم تاعیداینها. 

عزیزممم چه اسم قشنگی انشالله بزودی بحق حضرت زهرا دختر دارشی. منم دوست دارم بازم دختر دارم شم هم اسم خودم بشه😅😅😅

مبارک باشه💚 عزیز دکترتون فرش انتقال دادن یا فیریز؟ داروهای قبل پانکچرتون چیا بودن؟ الونوا هم بود؟

ممنونم‌گلم. بستگی به شرایط بدنتون داره فرش یا فریز. برای من فریز انتقال دادن. سینال اف و hmg بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چیکا جون شماره واتساپی که دست منشی هست رو منظورتونه؟ آخه بمن اینو دادن و گفتن سوالو از منشی بپرسم او ...

آنا جون منم دکترم ایشون هستش . ساعت ۴ تا ۹ شب زنگ بزن به شماره واتساپشون ، سوالتو به منشی بگو یکساعت نمیکشه که از دکتر برات میپرسه .بعد زنگ بزن بهت جوابو میده . 

من زنگ زدم برای عکس رنگی پرسیدم ، گفتم دکتر یادش رفته بنویسه ؟ همون لحظه گفت الان برات میپرسم .‌ از دکتر پرسید گفت لازم نداری . واجب نیست 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من مرکز مام میرم، تا حالا هم دو تا انتقال منفی داشتم با دو تا دکتر نسبتا معروف اونجا، احتمال م ...

اره درسته درصد بارداری صد در صد نیست ولی بازم یه مرکز خوب باشه بهتره 

ممنون عزیزم 🌸

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ذخیرت چنده عزیزم .؟  منم‌تعیین جنسیت میخوام انجام بدم‌

دقیق نمیدونم ازمایشمو نگاه نکردم ولی دکتر گفت پایینه 

برای تعیین جنسیت حتما باید بالا باشه وگرنه فایده نداره قبل از اینکه بری خودت با دارو و کارای دیگه درستش کن مثل من نشی 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
آنا جون منم دکترم ایشون هستش . ساعت ۴ تا ۹ شب زنگ بزن به شماره واتساپشون ، سوالتو به منشی بگو یکساعت ...

زنگم میشه زد؟ من پیام دادم والا یبار جواب آزمایش فرستادم گفت فردا زنگ بزن جوابشو بگم بعد من یادم رفت زنگ بزنم فرداش باز پیام دادم که فراموش کردم دیروز زنگ بزنم حالا چکار کنم که خوندن و کلا جواب ندادن دیگه بهم😁

کاش شماره مستقیم دکتر بود اینجوری خیلی بهتر بود 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت