2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047243 بازدید | 684582 پست
متاسفم عزیزم انشالله به زودی دلت شاد بشه. ببخش ولی نگو شاید حتما عوض کن  

ممنون عزیزم 

چرا ؟ خوب نیست درسته ؟ بنظرتون چه مرکزی برم بهتره ؟

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مام میگن گرونه ولی خوبه البته من خودم هیچ مرکزی نبودم مطب میرفتم ولی تعریف مام شنیدم

منم تو سایت مام رو شنیدم شاید رفتم اونجا از ابن سینا که راضی نبودم 

دکتر انصاری پور هم اینهمه رفتم ولی برای انتقالم اصلا نیومد یکی دیگه انجام داد 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
😍اگه یکی باشه ب نظرت کی نشون میده من هیچ علامت درد و هیچی ندارم

صبر کن‌روز ۱۱ ۱۲ بزن که یوقت استرس نگیری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من الان دقیقا موعدم هس.یعنی لک لانه گزینیه؟ جنینام بلاست و کامپکت بود

ممکنه از خیلی چیزا باشه

احتمالش برای لانه گزینی نیست چون بیبی چکت مثبت شده

یکی از بچه های تاپیک لکه بینی داشت ولی هیچ مشکلی نداشت

من داشتم و هماتوم بود الانم هفته 25 م

و ...

تا سونو ندی چیزی مشخص نمیشه

ممنون عزیزم  چرا ؟ خوب نیست درسته ؟ بنظرتون چه مرکزی برم بهتره ؟

کلا ابن سینا آمار منفیش زیاده هر کی مثبت شده بعد سه چهار بار. عزیزم مطب برو دکترای خوب زیاد داریم مرکز مام خوبه.

البته من خودم پیش دکتر اسرافیلی نتیجه گرفتم و عالین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم تو سایت مام رو شنیدم شاید رفتم اونجا از ابن سینا که راضی نبودم  دکتر انصاری پور هم اینهمه ...

من خودم ابن سینا یه بار میکرو کردم و دکترم‌ مثلا طرازی بود اصلا نبودش افتضاح ترین مرکزه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممکنه از خیلی چیزا باشه احتمالش برای لانه گزینی نیست چون بیبی چکت مثبت شده یکی از بچه های تاپیک لک ...

خدا سلامتت کنه 

خدا همه منتظرا رو دلشاد کنه و همه باردارارو موفق و سلامت به مقصد برسونه

😉

مرسی قربونت برم ۵ تا تخمک و۵ تا چنین

خداروشکر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ميكرو بودم منفي شدم رفتم پيشش اينجوري گفت .ميدوني من الان برم پيش عارفي اگر بخواد حرف اونو تاييد كنه ...

چند بار منفی شدی ، چند سالتونه ،اره اینم هست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم