2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست

[QUOTE=222711349]بچه ها جواب آزمایشم آومد لب مرزه ۲۰/۴ خیلی ناراحتم میشه راهنماییم کنید بچه ها رویان گفت تکرار 

انشالله که ۴۸ ساعت بعد میره بالا بازم خوبه امیدی هست 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله😢میگم که اگر بخوام غرغر کنم یاد سختیام میفتم میریزم تو خودم میشینم گریه میکنم شوهرم نیم ساعت ...

سلام عزیزم

تو خودت نریز هرطور میتونی خودتو تخلیه کن

گریه از خستگی که نشونه ناشکری نیست بخوای به اون حساب بذاری و تو خودت بریزی

غذاهای مقوی بخور _ اگر شیرخودتو میدی حتما مکمل ( مولتی ویتامین) بخور کمبود ویتامین هم ضعف و افسردگی میاره 

فکر نکن این شرایط فقط برای تو هست

مادرایی که یه نوزاد دارن هم چنین حالی رو تجربه کردن 

یه کوچولو طاقت بیاری خوابشون منظم تر میشه

برنامه هاشون روی روال می افته و از این حالت افسردگی و خستگی درمیای ان شاء الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
هههههه خیلی با این حرفت خندم گرفت اخه منم خیلی دوقلو دوست داشتم اما اقام میگفت ۳قلو اما خواست خدا فق ...

خودم چون اینهمه دردسر کشیدم میگم دوقلو دیکه راحت میشم🤣 ولی خوب به ما امید یکیش هم ندادن تا ببینیم خداچی میخواد

یا رب العالمین
بچه ها جواب آزمایشم آومد لب مرزه ۲۰/۴ خیلی ناراحتم میشه راهنماییم کنید بچه ها رویان گفت تکرار کس ...

عزیزم مبارکه نگار جون باره چندمته انتقال میدی؟ مشکلت چی بود؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بچه ها جواب آزمایشم آومد لب مرزه ۲۰/۴ خیلی ناراحتم میشه راهنماییم کنید بچه ها رویان گفت تکرار کس ...

عزیزم شاید تازه لانه گزینی کرده انشاءالله که بالا میره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
برای من وسایل نزدیک ۲۰۰تومن شد۲تومن چه خبره مگه چیز خواستی نداره ک فقط چندتاملافس

ما فقط داروهامونو خودمون‌گرفتیم.بقیه ش با خودشون دیگه اینهمه هزینه میگیرن این مسخره بازیا چیه

یا رب العالمین
عزیزم مبارکه نگار جون باره چندمته انتقال میدی؟ مشکلت چی بود؟

عزیزم ممنونم

ولی هنوز با داریم معلوم نیست گلم با این بتای پایین

منو همسرم مشکلی نداریم عزیزم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...