2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
ممنون عزیزم واقعا ازنگرانی دراومدم.برای طبیعی چطور خوبه؟؟

تعداد و مورفو و حرکت همه خوبه برای طبیعی هم خوبه

مورفو باید بالای ۴ باشه که برای همسرتون ۸ 

تعداد ۶۰ میلیون و حرکت ۲۰٪ همه خوبه 

ولی اگر دوبار انتقال منفی داشتین بهترهDfi هم چک بشه 

اا مرسی که گفتی عزیزم من قبلا پیششون گاندی رفته بودم اطلاع نداشتم الان دوستمون که میخواستن با دکتر ز ...

قربونت عزیزم منم برای دکتر زرنانی بیمارستان گاندی پرونده داشتم از مهر ماه رفته محب کوثر

مریض قدیمی بخواد بره پیشش باید بره از گاندی کپی پرونده بگیره با خودش ببره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم منم برای دکتر زرنانی بیمارستان گاندی پرونده داشتم از مهر ماه رفته محب کوثر مریض ...

من تحت نظرشون نیستم دیگه فقط یکبار باهاشون ویزیت شدم گلم انشالله به خواسته دلت برسی نازنین جون 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ملکه جان من دلم میخواد غربالگری نرم، اکو نرم فقط ساده تحت نظر باشم. به نظرت فکرم احمقانه اس؟ آخ ...

ببین راستشو بخوام اگه به منم بود منم دلم اصلا نمیخواد برم هیچکدومشو وایسم تا بخوام زایمان کنم اما از یه طرفم الان دوستام که طبیعی هم حامله شدن دیشب ازش پرسیدم اونم غربال و اینارو همه رو دکتر بهش داده بود دیگه چه میشه کرد باید با دل خوش رفت من خودم دفعه های اول خیلی بیشتر استرس داشتم اما الان فهمیدم اینا سیستم کارشون اینکه همه چیرو چک کنن مشکل خاصی ام نیست توو اکثر مواقع اینا محض اطمینان همه رو تحت نظر میگیرن دیگه بد به دلت راه نده استرس وارد میشه اما بای بیخیالی طی کرد

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الاجون جهاد میری ؟یا مطب ؟

جهاد میرم عزیزم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرکز جهاد قم همه پرسنل اتاق عمل خانوم هستن حتی اونی ک جنین میاره

چقد خووووب.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شمام جهاد انتقال دادین من اونسری هزینه وسایل داروخونه نزدیک 500 شد امروز پرسیدم گفتن دوتومنه ش ...

عزیزم ممنون میشم کل هزینه انتقالو بگی بهم. که در جریان باشم

انتقال ؟بله ۲تومن وسایل ۴یا ۴و نیم هزینه اتاق عمل شد  

یا خدااااا چقد گرون شده چن ماه پیش پرسیدم گف حدودا 3 تومن  ینی کلا 6 تومن اینا شد؟

سلام بچه ها من ۱۸ هفتمه امروز اکو قلب داشتم بچه همش خواب بود همه چیش خوب بود اما قوس آئورتش به خاطر ...

خداروشکر عزیزم 😍 نه خب طفلی باید چک کنه دیگه وقتی برا اکو قلب رفتی نمیشه نکنه کارش انگار نصفه مونده اصلا نگران نباش ❤️❤️❤️برا منم دعا کن چندروز دیگه انومالی و اکو دارم