2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
چون‌آزواسپرم‌بود‌‌‌‌جنین‌کم‌شد؟ ۴۰تاتخمک‌خیلی‌بودها..هایپرنشدی؟ دوستم‌هفته‌پیش‌پانچرشده‌۱۰تاتخمک‌د ...

نمی دونم عزیزم پیگیر نشدیم ببینیم چرا کم شده ولی چون شوهرم ازو بود و چهار بار تو یه روز پسا شد تا اسپرم بگیرن دکتر گفت ممکنه همه جنین نشن تخمک ها هم همه بالغ نبودن.

چرا هایپر شدم

بنظر من که جنین شناس رویان خیلی خوبه با اینکه جنینای ما همه بی و بی سی بودن بلاست شدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم عزیزم پیگیر نشدیم ببینیم چرا کم شده ولی چون شوهرم ازو بود و چهار بار تو یه روز پسا شد تا اس ...

۴بار پسا منظورتون از هربیضه هست؟شوهرمن ۳بار هربیضه را پساکردن ولی بدتر ازدفعه قبل شد.دفعه قبلش یدونه از یه بیضه گرفت

یا رب العالمین
یعنی کل امروز از صبح تا الان یدونه رو‌ پامه یدونه تو ننو هستش یک دقیقه نمیشه پایین گذاشتشون. واقعا ب ...

سخته ولی میگذره به این فکر کن که چقدر ارزوی این روزا راداشتی.اکه میتونی هفته یکی دوروز بگو یکی بیاد کمکت برای نظافت و یکمی کارهای بچه ها

یا رب العالمین
نمی دونم عزیزم پیگیر نشدیم ببینیم چرا کم شده ولی چون شوهرم ازو بود و چهار بار تو یه روز پسا شد تا اس ...

ممنون‌عزیزم

توکل‌برخدا..

ساراجان‌دعام‌کن.‌میترسم‌جنینام‌کم‌شه

فرصت‌چندبارانتقال‌دادن‌نداشته‌باشم.

این‌آخرین‌‌تلاشم‌هس‌..میترسم‌نکنه‌اشتباه‌کرده‌باشم‌توانتخاب‌مرکز

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم متاسفم برای از دست دادن تو دلیتون جرا تو سی عفته نشد که نجات بدنش؟ اگه ناراحت نمیشی جواب بده

مرگ داخل رحم بودم.نمیشد کاریش کرد.یهو سونو بهم گفت شوکه شدم.این موضوع رو به همه اینجا گفتم که حواسشون به مسمومیت بارداری یا همون پره اگلامپسی باشه

😉

چجوری باید مواظب باشی مسموم نشی

ورم ناگهانی دست و صورت و پا.افزایش ناگهانی وزن.من هفته ای یک کیلو زیاد میشدم.تحت نظر هم بودم.ولی دکتر کوتاهی کرد و متوجه نشد.حتی خونه بهداشت هم متوجه نشد.

😉

ورم ناگهانی دست و صورت و پا.افزایش ناگهانی وزن.من هفته ای یک کیلو زیاد میشدم.تحت نظر هم بودم.ولی دکت ...

دکترت کی بود؟

انشالله این سری دیگ به سلامتی رد کنی این دوره رو