2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
چون‌آزواسپرم‌بود‌‌‌‌جنین‌کم‌شد؟ ۴۰تاتخمک‌خیلی‌بودها..هایپرنشدی؟ دوستم‌هفته‌پیش‌پانچرشده‌۱۰تاتخمک‌د ...

نمی دونم عزیزم پیگیر نشدیم ببینیم چرا کم شده ولی چون شوهرم ازو بود و چهار بار تو یه روز پسا شد تا اسپرم بگیرن دکتر گفت ممکنه همه جنین نشن تخمک ها هم همه بالغ نبودن.

چرا هایپر شدم

بنظر من که جنین شناس رویان خیلی خوبه با اینکه جنینای ما همه بی و بی سی بودن بلاست شدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم عزیزم پیگیر نشدیم ببینیم چرا کم شده ولی چون شوهرم ازو بود و چهار بار تو یه روز پسا شد تا اس ...

۴بار پسا منظورتون از هربیضه هست؟شوهرمن ۳بار هربیضه را پساکردن ولی بدتر ازدفعه قبل شد.دفعه قبلش یدونه از یه بیضه گرفت

یا رب العالمین
یعنی کل امروز از صبح تا الان یدونه رو‌ پامه یدونه تو ننو هستش یک دقیقه نمیشه پایین گذاشتشون. واقعا ب ...

سخته ولی میگذره به این فکر کن که چقدر ارزوی این روزا راداشتی.اکه میتونی هفته یکی دوروز بگو یکی بیاد کمکت برای نظافت و یکمی کارهای بچه ها

یا رب العالمین
نمی دونم عزیزم پیگیر نشدیم ببینیم چرا کم شده ولی چون شوهرم ازو بود و چهار بار تو یه روز پسا شد تا اس ...

ممنون‌عزیزم

توکل‌برخدا..

ساراجان‌دعام‌کن.‌میترسم‌جنینام‌کم‌شه

فرصت‌چندبارانتقال‌دادن‌نداشته‌باشم.

این‌آخرین‌‌تلاشم‌هس‌..میترسم‌نکنه‌اشتباه‌کرده‌باشم‌توانتخاب‌مرکز

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم متاسفم برای از دست دادن تو دلیتون جرا تو سی عفته نشد که نجات بدنش؟ اگه ناراحت نمیشی جواب بده

مرگ داخل رحم بودم.نمیشد کاریش کرد.یهو سونو بهم گفت شوکه شدم.این موضوع رو به همه اینجا گفتم که حواسشون به مسمومیت بارداری یا همون پره اگلامپسی باشه

😉

چجوری باید مواظب باشی مسموم نشی

ورم ناگهانی دست و صورت و پا.افزایش ناگهانی وزن.من هفته ای یک کیلو زیاد میشدم.تحت نظر هم بودم.ولی دکتر کوتاهی کرد و متوجه نشد.حتی خونه بهداشت هم متوجه نشد.

😉

ورم ناگهانی دست و صورت و پا.افزایش ناگهانی وزن.من هفته ای یک کیلو زیاد میشدم.تحت نظر هم بودم.ولی دکت ...

دکترت کی بود؟

انشالله این سری دیگ به سلامتی رد کنی این دوره رو