2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
چشم عزیزدلم دعاکن باوروجکت منم لاغرشم ودیگه اینبار بگیره اخرین جنینهام,کارتشون رومیبینم کلی قربون صد ...

ای جونم عزیززززم حتما میگیره این دفعه❤️❤️❤️چششم اگه قابل باشم هروز کارم دعا کردن برا همممونه هم منتظرا هم مامانا😍

بعد طاقت نیاوردم اومدنی سرکار رفتم آزمایشگاه خون دادم الان جوابش رو گرفتم روز 10 هستم بتا شده 54 خود ...

ای جانم عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ایشالااااااااااا حاملگی خوب و راحتی داشته باشی بدون استرس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم کار خونه ن...  منم در حد چند تا دونه ظرف شستن وگرن کار دیگ نمیکنم اصلا...  پا نش ...

نگار جون منم دقیق مثل شما بودم منم بین پانکچر تا انتقال 3 ماه شد چون هیسترو کردم و دقیق این درد زیر شکم رو داشتم دلم گواه اینه که مثبتی

ساک یا جنین ؟پس مثل من بودی خیالت راحت این بار سالمه به قول دکترم پوچ اکثرا از تخمکه ما تخمک سالم و ...

ساک اصلا تشکیل نمیشد.من پانکچر کردم 13 تا تخمک بود فقط 5 تا جنین تشکیل شو.همسرم هیچ مشکلی نداره من خودم pco هستم ماه پیشم هیسترو شدم واسه پولیپم

نگار جون منم دقیق مثل شما بودم منم بین پانکچر تا انتقال 3 ماه شد چون هیسترو کردم و دقیق این درد زیر ...

مبارکه عزیزم.منم روز۹ام اماعلائم خاصی ندارم فقط سینه هام دردمیکنن وهرازگاهی زیردلم تیرمیکشه.هیچ لکی ندیدم خیلی نگرانم

نگار جون منم دقیق مثل شما بودم منم بین پانکچر تا انتقال 3 ماه شد چون هیسترو کردم و دقیق این درد زیر ...

توکل بخدا ایشاالله 

خدا از دهنت بشنوه

دیشب ساعت دو بود تقریبا خابم نمی‌برد دلم شکسته بود

گفتم یک فال انبیا بگيرم ب دلم افتاد وگرن زیاد اهل فال و این حرفها نیستم این شد... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من خونمون خیلی کثیف شده نمیدونم پاشم جاروبرقی اینا بکشم یا نه

یعنی کاری بدتر و مضرتر از جاروبرقی کشیدن به ذهنت نرسید؟؟؟؟؟؟؟🤨🤨🤨🤨

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
تورو خدا واسم دعا کنین این بمونه دیگه طاقت یه سقط دیگه رو ندارم.شاید صدای شما به گوش خدا رسید

ای جانم عزیزم مبارکه حتما که میمونه بد به دلت راه نده عدد بتات هم خیلی عالیه کلی مبارک باشه❤️❤️❤️❤️❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍