2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047485 بازدید | 684604 پست
روز هفتمم عزیزم اصلا نمیتونم دردش رو توصیف کنم 🥴 پاهام دلم داشت از جاش کنده میشد مثل پریودی که چند ...

جنین ۵ روزه ؟ان شاءالله  لانه گزینی کرده حسابی منم دیگه گفتم پریود شدم گفتم پاشم برم خونه ...یکم راه رفتم اروم شد فک کن از درد مچاله شده بودم اولش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین ۵ روزه ؟ان شاءالله  لانه گزینی کرده حسابی منم دیگه گفتم پریود شدم گفتم پاشم برم خونه ...یک ...

ان شالله واس شمام لانه گزینی کرده باشه اما نمیدونم چرا نشبت ب خودم حسم خوب نیست شایدم نمیخوام امیدوارشم بعد دوباره یه شکست دگ بخورم 😔

ای بابا.بگردم.منم پسرم دنیا اومد عزیزم.خوبیم فقط شیر ندارم ندا خیلی نگرانم فقط چندتا قطره داره.تو چی ...

عزییییییزم مبارکههههه خاله قربونش برم.منم یه هفته اول خیلی کم شیر داشتم دیگه مبخواستم شیر خشک بدم بچه اصلا سیر نمیشد بچمو که بردم دکتر اطفال به دکتر گفتم برای یه قرص نوشت اسمش لاکتاول روزی دوبار میخورم با پودر لیدی میل اونم روزی دوبار الان لباس زیرم حتی خیس میشه تند تند عوض میکنم اصلا باور نمیکنم چون سینه هام کامل خشک شده بود 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بله میگن مورفو پایین رشد جنین خوب نیست منم ۳تا بودن ۲تا رشد نکرد موند یکی ...

مورفو چند بود واس شما؟ اخه دوتا اینجا بودن با مورفو یک کلی جنین داشتن 

عزیزم الان ایندفعه ب همسرم تقویتی میدن باز؟

نگار تو الان دگ فک کنم نزدیک روز ازمایشتی یه بی بی چک بزن 

نمیزنم گلم

شوهرمم راضی نیست 

همیشه میگفت دلم روشنه

از روز نهم ک تست زدم حالش جور نیست دلم میسوزه براش 

میگ شنبه آزمایش منم گفتم باشه... 

انقد دعا میکنه معلومه دلش شکستست😢

ولی تگکل ب خودش ما هم بلاخره مامان بابا میشیم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نمیزنم گلم شوهرمم راضی نیست  همیشه میگفت دلم روشنه از روز نهم ک تست زدم حالش جور نیست دلم می ...

حالا شوهر من امید میده خیلی 

میگه مطمعنم مثبت میشی نشدی دوباره میریم ایندفعه که بریم مثبتی 

قلبم براش هزار تیکس چقد زحمتمو کشید این چند روز 

خدایااا کمکش کن 😔

مورفو چند بود واس شما؟ اخه دوتا اینجا بودن با مورفو یک کلی جنین داشتن  عزیزم الان ای ...

مورفو ۵ و مشکل دی فی ای هم داشت بله حتما میدن پرفرتیل و فرتیل اید دادن به شوهر من تازه با اونا مورفو  شد ۵ 

دردش که اصلاا مداوم نیست میگیره بعد خیلی زود ول میکنه همون چند ثانیه نفسمو میگیره  خیلی مونده ...

مال منم میگیره ول میکنه

شاید لانه گزینیه از کجا معلوم! 

خدا بزرگه ☺️☺️☺️💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...