2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
از این گهواره ها که مثل ننو هست بگیرم خوبه بنظرت؟ تعریفشونو زیاد شنیدم

آره اونا خوبن . من از همونا داشتم . خیلی راضی بودم . اتفاقا دخترم که بزرگتر شد دادم به خواهر . خواهر شوهر و .... آخرسر برام برگردوندن . گفتم استفاده کنین ولی خراب نکنین . خدایی سالم موند 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاخداااا اینجور که توگفتی ترسناکه ومن اصلا نمیتونم چون قبلاضربه خوردم از رژیم کانادایی... همین که بت ...

اره اصلا شوخی نداره رژیمش اما فوق العاده لاغر میشه ادم😁 اره عزیزم تو هم که سنی نداری قشنگ بزار سر فرصت با خیال آسوده بدون استرس❤️

یاخداااا اینجور که توگفتی ترسناکه ومن اصلا نمیتونم چون قبلاضربه خوردم از رژیم کانادایی... همین که بت ...

اله جانینان انشاالله همه چی بخوبی پیش بره عزیزم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان گلم داستان من از این قراره که دو بار پانکچر شدم تو پانکچر اول خیلی نا امید شدم چون فقط ...

مبارکت باشه💃💃💃😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ای بابا.بگردم.منم پسرم دنیا اومد عزیزم.خوبیم فقط شیر ندارم ندا خیلی نگرانم فقط چندتا قطره داره.تو چی ...

عزیزم خیلی تبریک میگم بهت قدم نورسیده مبارک باشه😍😍😍

چندروزه پسر گلت به دنیا اومده عزیزم؟

معمولا شنیدم هفته اول شیر خیلی کمه دکترا میگن بذارین سینه اتونو میک بزنه بچه که شیرتون بیاد البته که دور واطرافیانمم چندنفر دیدم اینجوری با سرنگ کمکی شیر خشک بده سینه خودتم هرازگاهی بده پسرت بخوره هرازگاهی هم با شیردوش برقی مکشو انجام بده انشاءالله شیرت زیاد ومقوی میشه برا گل پسرت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
زنان معمولی نرو لاقل یکی برو فلوشیپ ای وی اف داشته باشه من خودم مژگان هاشمی میرم خیلی راضیم 

عزیزم برای زایمان هم پیش دکتر هاشمی میری؟

من پیش ایشون باردار شدم و الانم پیش ایشون تخت نظرم

ما تازه این آزمایشو دادیم . دقت آزمایشگاهت خوب بود ؟ بچه داری عزیزم ؟

نه قشنگم بچه ندارم

ن سقط داشتم ن تاحالا ای وی اف کردم 

ازمایشگاه رویان انجام دادیم عزیزم فکنم دقتشون خوب باشه اخه برادرشوهرمم مشکلش همینه😑

عزیزم برای زایمان هم پیش دکتر هاشمی میری؟ من پیش ایشون باردار شدم و الانم پیش ایشون تخت نظرم

عزیزدلم کدوم بیمارستانا زایمان میکنه دکتر هاشمی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بما گفتن چون کروموزوم xمورد داره pgdتاثیر زیادی نداره باید pgsکنیم ک اونم هزینش زیاده ۴تا جنین ۲۲توم ...

چه جالب چون معمولا میگن اسپرم خالی کیفیتش بعده فریز خیلی میاد پاییین! شاید مورد شما باید اینجوری باشه

والا استراحت نداشتم عزیزم لک قهوه ای پی ار پی بود ک همون چندساعت اول بود

رکسانا جون فک کنم زود بیبی زدی .  برو یه نگاه بنداز ببین هاله کم رنگ افتاده ؟ چراغ قوه گوشی رو بنداز روش

خدای من خدای معجزه هاست .